Düzdaban, “Sonuçlardan Memnunuz”

Çayırova 25.06.2018 - 14:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Düzdaban, “Sonuçlardan Memnunuz”

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Başkan Düzdaban, “Seçim sonuçlarından memnunuz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yaptık.” dedi.

Pazar günü gerçekleşen 24 Haziran seçimlerini MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban değerlendirdi. Başkan Düzdaban, MHP Kocaeli ilçe başkanlarının ve teşkilatların seçim çalışmaları süresince çok iyi çalıştığını belirterek, “Biz 24 Haziran seçimleri süresince 60’a yakın dernek programı, 25’ten fazla da ev toplantıları yaptık. Çayırova MHP vekil adayı Kübra Gündoğdu ile birlikte iyi bir çalışma yaptı. 1 Kasım seçim sonuçlarında bizim oyumuz 6 bin bandındaydı, şu an 9670 oyumuz var. Geçersiz oyları dağıttığımızda MHP’nin Çayıyova’da 10 bin oyu var. SONUÇLARDAN MEMNUNUZ Bu benim için bir başarı değildir. Benim hedefim 12 bin 500 oydu. Ama beklentim olmadı. Takdir böyleymiş. Cumhur ittifakında ülkücüler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer aldı.  Yaptığımız programlarda da önce başkanlık için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a daha sonra da milletvekilliği seçiminde de MHP’ye oy istedik. Sonuçlardan memnunuz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı yaptık.” diye konuştu.
MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Başkan Düzdaban, “Seçim sonuçlarından memnunuz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yaptık.” dedi.

Pazar günü gerçekleşen 24 Haziran seçimlerini MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban değerlendirdi. Başkan Düzdaban, MHP Kocaeli ilçe başkanlarının ve teşkilatların seçim çalışmaları süresince çok iyi çalıştığını belirterek, “Biz 24 Haziran seçimleri süresince 60’a yakın dernek programı, 25’ten fazla da ev toplantıları yaptık. Çayırova MHP vekil adayı Kübra Gündoğdu ile birlikte iyi bir çalışma yaptı. 1 Kasım seçim sonuçlarında bizim oyumuz 6 bin bandındaydı, şu an 9670 oyumuz var. Geçersiz oyları dağıttığımızda MHP’nin Çayıyova’da 10 bin oyu var.

SONUÇLARDAN MEMNUNUZ

Bu benim için bir başarı değildir. Benim hedefim 12 bin 500 oydu. Ama beklentim olmadı. Takdir böyleymiş. Cumhur ittifakında ülkücüler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer aldı.  Yaptığımız programlarda da önce başkanlık için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a daha sonra da milletvekilliği seçiminde de MHP’ye oy istedik. Sonuçlardan memnunuz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı yaptık.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.