19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Düzdaban, TTB ve İYİ Parti’yi topa tuttu

Siyaset 21.09.2020 - 15:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Düzdaban, TTB ve İYİ Parti’yi topa tuttu

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Türk Tabipler Birliği'ni savunan İyi Parti'ye sert eleştirilerde bulundu. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Türkiye Tabipler Birliği ve İYİ Parti’nin pandemi sürecinde göstermiş oldukları tavrı yazılı açıklama yaparak sert bir dille eleştirdi. Sürecin birlik ve beraberlik ile atlatılması gerekirken TTB ve İYİ Parti’nin provokatif davrandığını iddia eden Düzdaban “PKK terör örgütü saldırılarında bugüne kadar 8126 güvenlik görevlimizi şehit verdik, 24837 kahramanımız Gazi oldu. Peki bu hain saldırılardan sonra TTB merkez komitesinin PKK terörünü bir kez olsun lanetlediğini duyan var mı? Ancak PKK’lı bir kahpeye, barış ödülü vermişliği var” diyerek sert bir dille eleştirdi. İYİ PARTİ KİMİN ADINA SİYASET YAPIYOR Aynı zamanda İYİ Parti’nin de göstermiş olduğu tavrın sürecin yönetilmesi konusunda yanlış olduğunu belirten Düzdaban “ Bu TTB'nin kapatılmaması konusunu kurultaya taşıyıp, bu milletin en çok acı çektiği anlarda sessizliğe bürünen TTB’ye destek veren İYİ Parti kimin adına siyaset yapıyor” dedi

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Türk Tabipler Birliği'ni savunan İyi Parti'ye sert eleştirilerde bulundu.

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Türkiye Tabipler Birliği ve İYİ Parti’nin pandemi sürecinde göstermiş oldukları tavrı yazılı açıklama yaparak sert bir dille eleştirdi. Sürecin birlik ve beraberlik ile atlatılması gerekirken TTB ve İYİ Parti’nin provokatif davrandığını iddia eden Düzdaban “PKK terör örgütü saldırılarında bugüne kadar 8126 güvenlik görevlimizi şehit verdik, 24837 kahramanımız Gazi oldu. Peki bu hain saldırılardan sonra TTB merkez komitesinin PKK terörünü bir kez olsun lanetlediğini duyan var mı? Ancak PKK’lı bir kahpeye, barış ödülü vermişliği var” diyerek sert bir dille eleştirdi.

İYİ PARTİ KİMİN ADINA SİYASET YAPIYOR

Aynı zamanda İYİ Parti’nin de göstermiş olduğu tavrın sürecin yönetilmesi konusunda yanlış olduğunu belirten Düzdaban “ Bu TTB'nin kapatılmaması konusunu kurultaya taşıyıp, bu milletin en çok acı çektiği anlarda sessizliğe bürünen TTB’ye destek veren İYİ Parti kimin adına siyaset yapıyor” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.