Düzdaban, “Yarın Sandığa Gitmeye Hazırız”

Çayırova 12.03.2018 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Düzdaban, “Yarın Sandığa Gitmeye Hazırız”

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı geçtiğimiz gün kahvaltılı bir toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıda konuşan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Yarın olası bir erken seçimde tüm Çayırova ilçe teşkilatı olarak sandık başına gitmeye hazırız.” dedi.

Bayramoğlu Paradise İsland Hotel’de düzenlenen toplantıya MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve yönetimi, Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Hikmet Yılmaz, mahalle başkanları, sandık temsilcileri ve partilileri ile aileleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü yaptı. Yerel ve genel gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Ünlü, “Lidere sadakat şerefimizdir düsturu ile tüm ilce teşkilatlarımızla birlikte Ankara´ya çıkarma yapacağız. İlçe başkanlıklarımız koordinesinde otobüsler kaldırarak liderimizin yanında olacağız.” diye konuştu.     EĞİTİMLER TAMAMLANDI Başkan Ünlü’nün ardından MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban bir konuşma yaptı. Başkan Düzdaban, “Yarın seçim olacak gibi ilçe teşkilatımızda tüm hazırlıklarımız tamamlanmış durumda. Hızla büyüyen Çayırova ilçesinde 212 asil ve 212 yedek olmak üzere 424 sandık görevlisi arkadaşlarımızın eğitimlerini tamamladık. 28 Okulda görev alacak hukuki işleri sorumlusu, sandık kurulu sorumlusu, seçim itiraz sorumlusu, ilçe seçim kurulu sorumlusu arkadaşlarımızı belirledik ve eğitimlerini tamamladık. Yarın olası bir erken seçimde tüm Çayırova ilçe teşkilatı olarak sandık başına gitmeye hazırız.     YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ Bundan sonraki sürecimizde aile ve bir bütün olarak 2019 genel seçimlerine can ve baş ile çalışmalarımız devam edecektir. 2019 genel seçimlerine MHP Çayırova Teşkilatı bir birey bir üye olarak değil tüm aile ve bütün olarak hızla büyümektedir. Gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye için yılmadan çalışacağız.  Çayırova MHP İlçe Başkanlığı olarak seçim startı vererek tüm programlarımızı seçim çalışmalarına endeksledik. İlçe başkanlığımızın mülk edinme projesi kapsamında 21 Nisan’da yapılacak konser hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor. Bu konuda desteklerini esirgemeyen tüm ülküdaşlarıma teşekkür ederim. Ne mutlu türküm diyene.” dedi.      
MHP Çayırova İlçe Başkanlığı geçtiğimiz gün kahvaltılı bir toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıda konuşan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Yarın olası bir erken seçimde tüm Çayırova ilçe teşkilatı olarak sandık başına gitmeye hazırız.” dedi.

Bayramoğlu Paradise İsland Hotel’de düzenlenen toplantıya MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve yönetimi, Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Hikmet Yılmaz, mahalle başkanları, sandık temsilcileri ve partilileri ile aileleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü yaptı. Yerel ve genel gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Ünlü, “Lidere sadakat şerefimizdir düsturu ile tüm ilce teşkilatlarımızla birlikte Ankara´ya çıkarma yapacağız. İlçe başkanlıklarımız koordinesinde otobüsler kaldırarak liderimizin yanında olacağız.” diye konuştu.

 

 

EĞİTİMLER TAMAMLANDI

Başkan Ünlü’nün ardından MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban bir konuşma yaptı. Başkan Düzdaban, “Yarın seçim olacak gibi ilçe teşkilatımızda tüm hazırlıklarımız tamamlanmış durumda. Hızla büyüyen Çayırova ilçesinde 212 asil ve 212 yedek olmak üzere 424 sandık görevlisi arkadaşlarımızın eğitimlerini tamamladık. 28 Okulda görev alacak hukuki işleri sorumlusu, sandık kurulu sorumlusu, seçim itiraz sorumlusu, ilçe seçim kurulu sorumlusu arkadaşlarımızı belirledik ve eğitimlerini tamamladık. Yarın olası bir erken seçimde tüm Çayırova ilçe teşkilatı olarak sandık başına gitmeye hazırız.

 

 

YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Bundan sonraki sürecimizde aile ve bir bütün olarak 2019 genel seçimlerine can ve baş ile çalışmalarımız devam edecektir. 2019 genel seçimlerine MHP Çayırova Teşkilatı bir birey bir üye olarak değil tüm aile ve bütün olarak hızla büyümektedir. Gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye için yılmadan çalışacağız.  Çayırova MHP İlçe Başkanlığı olarak seçim startı vererek tüm programlarımızı seçim çalışmalarına endeksledik. İlçe başkanlığımızın mülk edinme projesi kapsamında 21 Nisan’da yapılacak konser hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor. Bu konuda desteklerini esirgemeyen tüm ülküdaşlarıma teşekkür ederim. Ne mutlu türküm diyene.” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.