Ebru Tayanç Ne Yaşar Ne Yaşamaz?

Darıca 22.01.2018 - 20:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ebru Tayanç Ne Yaşar Ne Yaşamaz?

Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç ile ilgili ortaya atılan iddialar siyaset camiasında ve ilçe de şaşkınlık yarattı. Geçtiğimiz ay gerçekleşen kongre ile kadın kolları başkanı olan Ebru Tayanç'ın ismi partinin üye kayıt listesin de görünmediği iddia edildi.

Partinin üye kayıt listesinde Ebru Tayanç yerine bu isime en yakın isim olarak Altun tayanç ismi görünüyor. Ebru Tayanç'ın ismi resmi kayıtlarda ve parti üye kayıtlarında Altun Tayanç olarak geçme ihtimalide göz önünde bulundurulsada kamuoyunda neden Ebru ismi ile bilinmek istemesine de anlam verilemediği yorumlandı. İL DE ADI GEÇMİYOR Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak yaklaşık 1 buçuk ay önce yapılan kongrede görev alan Ebrun Tayanç'ın ismi Kocaeli CHP İl Yönetim organlarında da görünmediği, Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak önceki dönem başkanı Nurcan Çağlar'ın isminin yönetim organlarında devam ettiği de iddialar arasında. GERÇEK İSMİ NE? Ebru Tayanç isminin partinin üye kayıtlarında görünmemesinin ardından akıllara "Ya üye olmayan bir isim İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yapıyor, ya da Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanının adı Ebru Tayanç değil"  sorularını getiriyor.Bizim Ebru Tayanç olarak tanıdığımız Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı'nın bu iddialarla İlgili nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu.
Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç ile ilgili ortaya atılan iddialar siyaset camiasında ve ilçe de şaşkınlık yarattı. Geçtiğimiz ay gerçekleşen kongre ile kadın kolları başkanı olan Ebru Tayanç'ın ismi partinin üye kayıt listesin de görünmediği iddia edildi.

Partinin üye kayıt listesinde Ebru Tayanç yerine bu isime en yakın isim olarak Altun tayanç ismi görünüyor. Ebru Tayanç'ın ismi resmi kayıtlarda ve parti üye kayıtlarında Altun Tayanç olarak geçme ihtimalide göz önünde bulundurulsada kamuoyunda neden Ebru ismi ile bilinmek istemesine de anlam verilemediği yorumlandı.

İL DE ADI GEÇMİYOR

Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak yaklaşık 1 buçuk ay önce yapılan kongrede görev alan Ebrun Tayanç'ın ismi Kocaeli CHP İl Yönetim organlarında da görünmediği, Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak önceki dönem başkanı Nurcan Çağlar'ın isminin yönetim organlarında devam ettiği de iddialar arasında.

GERÇEK İSMİ NE?

Ebru Tayanç isminin partinin üye kayıtlarında görünmemesinin ardından akıllara "Ya üye olmayan bir isim İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yapıyor, ya da Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanının adı Ebru Tayanç değil"  sorularını getiriyor.Bizim Ebru Tayanç olarak tanıdığımız Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı'nın bu iddialarla İlgili nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.