19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ecevit’i unutmadılar!

Kocaeli 09.11.2016 - 09:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ecevit’i unutmadılar!

DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri 5 Kasım 2006 günü yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı hayatını kaybeden DSP'nin kurucu Genel Başkanı eski Başbakan Bülent Ecevit'i Ankara'da bulunan kabrinde ziyaret etti. Ecevit'i mezarı başında anan DSP'liler merhum Başbakan için Fatiha okuduktan sonra Anıtkabir'e geçerek burada Gazi Mustafa Kemal'in ruhuna Fatiha okudular.  “İZİNDEN GİDİYORUZ” Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu yaptığı konuşmasında kurucu Genel Başkanları ve eski Başbakan Bülent Ecevit'e Allah'tan rahmet dileyerek, "Bizler onun bıraktığı mirası koruyoruz ve daima koruyacağız" dedi. DSP İzmit ilçe Başkanı Hülya Yıldırım ise, "Ecevit bir kuşağın ışığı bir ülkenin umudu oldu. Bizler de onun açtığı yolda ilerlemenin gururunu, onurunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri 5 Kasım 2006 günü yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı hayatını kaybeden DSP'nin kurucu Genel Başkanı eski Başbakan Bülent Ecevit'i Ankara'da bulunan kabrinde ziyaret etti. Ecevit'i mezarı başında anan DSP'liler merhum Başbakan için Fatiha okuduktan sonra Anıtkabir'e geçerek burada Gazi Mustafa Kemal'in ruhuna Fatiha okudular.

 “İZİNDEN GİDİYORUZ”

Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu yaptığı konuşmasında kurucu Genel Başkanları ve eski Başbakan Bülent Ecevit'e Allah'tan rahmet dileyerek, "Bizler onun bıraktığı mirası koruyoruz ve daima koruyacağız" dedi. DSP İzmit ilçe Başkanı Hülya Yıldırım ise, "Ecevit bir kuşağın ışığı bir ülkenin umudu oldu. Bizler de onun açtığı yolda ilerlemenin gururunu, onurunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.