19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

EDİRNE'DE GOL SESİ YOK

Spor 29.01.2017 - 15:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

EDİRNE'DE GOL SESİ YOK

Kuştepe Stadı’nda rakibini 1-0 ile geçen Çayırovaspor Edirne’de rövanşı varmedi. Engin’in yıldızlaştığı karşılaşmada Mustafa ve Tayfun ile net pozisyonları değerlendiremeyen yeşil siyahlı temsilcimiz evine 1 puanla döndü.

Karşılaşmaya daha atak ve hızlı başlayan evsahibi Edirnespor oyunu Çayırovaspor sahasına yıksada pozisyon bulmakta başarılı olamadı. Oyun disiplinini 90 dakika boyunca muhafaza eden Çayırovaspor’da Engin’de gününde olunca rakibine gol şansı vermedi. MUSTAFA VE TAYFUN “AH” ÇEKTİRDİ Çayırovaspor ilk yarıda Tayfun ile 2 ikinci yarıda ise Mustafa ile net gol pozisyonları buldu. Mustafa kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda hemen yanındaki Ender’e vermek yerine kendisi vurmayı tercih etti. Ancak direkte patlayan top oyun alanına geri döndü. İkinci yarıda da Tayfun’un karşı karşıya kaldığı pozisyonda bu kez Edirnespor kalecisi Nihat şen başarılı bir refleksle topu kornere çeldi. Evsahibi ekip Edirnespor baskılı futbolunu iki yarıda da sürdürsede Çayırovaspor savunması rakibine pozisyon bullmaması adına büyük bir efor sarfetti HAFTADA 3 MAÇ Geçtiğimiz Pazar günü Bozüyük Vitraspor’u mağlup eden hafta içi mesaisinde Kartal’da Bulvarspor’u tek golle geçen Çayırovaspor haftasonunda Edirnespor ile karşılaştı. Koşan ve kaliteli kadrolara sahip zorlu rakipleri ile ardı ardına maç yapan Çayırovaspor bu 3 maçlık periyottan 7 puanla çıktı. Çayırovaspor önümüzdeki haftasonu kentlisi Hereke Yıldızspor’u evinde ağırlayacak.
Kuştepe Stadı’nda rakibini 1-0 ile geçen Çayırovaspor Edirne’de rövanşı varmedi. Engin’in yıldızlaştığı karşılaşmada Mustafa ve Tayfun ile net pozisyonları değerlendiremeyen yeşil siyahlı temsilcimiz evine 1 puanla döndü.

Karşılaşmaya daha atak ve hızlı başlayan evsahibi Edirnespor oyunu Çayırovaspor sahasına yıksada pozisyon bulmakta başarılı olamadı. Oyun disiplinini 90 dakika boyunca muhafaza eden Çayırovaspor’da Engin’de gününde olunca rakibine gol şansı vermedi.

MUSTAFA VE TAYFUN “AH” ÇEKTİRDİ

Çayırovaspor ilk yarıda Tayfun ile 2 ikinci yarıda ise Mustafa ile net gol pozisyonları buldu. Mustafa kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda hemen yanındaki Ender’e vermek yerine kendisi vurmayı tercih etti. Ancak direkte patlayan top oyun alanına geri döndü. İkinci yarıda da Tayfun’un karşı karşıya kaldığı pozisyonda bu kez Edirnespor kalecisi Nihat şen başarılı bir refleksle topu kornere çeldi. Evsahibi ekip Edirnespor baskılı futbolunu iki yarıda da sürdürsede Çayırovaspor savunması rakibine pozisyon bullmaması adına büyük bir efor sarfetti

HAFTADA 3 MAÇ

Geçtiğimiz Pazar günü Bozüyük Vitraspor’u mağlup eden hafta içi mesaisinde Kartal’da Bulvarspor’u tek golle geçen Çayırovaspor haftasonunda Edirnespor ile karşılaştı. Koşan ve kaliteli kadrolara sahip zorlu rakipleri ile ardı ardına maç yapan Çayırovaspor bu 3 maçlık periyottan 7 puanla çıktı. Çayırovaspor önümüzdeki haftasonu kentlisi Hereke Yıldızspor’u evinde ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.