19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Efesanport’ta görev değişimi

Dilovası 22.02.2016 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Efesanport’ta görev değişimi

Kocaeli ve Dilovası’nın önemli Liman İşletmelerinden Efesanport Liman’da görev değişimi yaşandı.

Efesanport’ta boşalan İşletme Müdürlüğü görevine tecrübeli bir isim olan İlker Tuncer getirildi. Geçtiğimiz hafta yapılan görev değişikliği sonrası göreve başlayan Tuncer, 2010-2016 yılları arasında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı nezdinde Kocaeli Liman Başkanlığı görevini yürütüyordu. EFESANPORT HEDEF BÜYÜTÜYOR Efesan Gurup bünyesinde bulunan ve liman işletmeciliği sektöründe her geçen gün daha da büyüyen Efesanport Liman İşletmelerinde yaşanan bu değişimin, kurumun hedef büyülterek hızlı ve emin adımlarla yoluna devam etmek için yapıldığı öğrenildi. İLKER TUNCER KİMDİR?     İlker Tuncer, 1989 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Denizcilik Fakültesi, Güverte Bölümü’nü tamamladıktan sonra 1993 yılında aynı üniversiteden Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği yüksek lisans eğitimi aldı. 1989 - 1999 yılları arasında özel şirketler nezdinde Uzak Yol Kaptanlığı yapan Tuncer çalışma hayatı boyunca farklı kademelerde yöneticilik görevlerinde bulundu. İlker Tuncer, 2003 yılı ve onu izleyen dönemlerde T.C. Başbakanlık - Denizcilik Müsteşarlığı ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nda çalışma hayatını sürdürdü. 2006- 2010 yılları arasında Kocaeli Liman Başkanlığı’nda Gemi Sörvey Kurulu Koordinatörü olarak görev yaptı.
Kocaeli ve Dilovası’nın önemli Liman İşletmelerinden Efesanport Liman’da görev değişimi yaşandı.

Efesanport’ta boşalan İşletme Müdürlüğü görevine tecrübeli bir isim olan İlker Tuncer getirildi. Geçtiğimiz hafta yapılan görev değişikliği sonrası göreve başlayan Tuncer, 2010-2016 yılları arasında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı nezdinde Kocaeli Liman Başkanlığı görevini yürütüyordu.

EFESANPORT HEDEF BÜYÜTÜYOR

Efesan Gurup bünyesinde bulunan ve liman işletmeciliği sektöründe her geçen gün daha da büyüyen Efesanport Liman İşletmelerinde yaşanan bu değişimin, kurumun hedef büyülterek hızlı ve emin adımlarla yoluna devam etmek için yapıldığı öğrenildi.

İLKER TUNCER KİMDİR?  
 

İlker Tuncer, 1989 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Denizcilik Fakültesi, Güverte Bölümü’nü tamamladıktan sonra 1993 yılında aynı üniversiteden Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği yüksek lisans eğitimi aldı. 1989 - 1999 yılları arasında özel şirketler nezdinde Uzak Yol Kaptanlığı yapan Tuncer çalışma hayatı boyunca farklı kademelerde yöneticilik görevlerinde bulundu. İlker Tuncer, 2003 yılı ve onu izleyen dönemlerde T.C. Başbakanlık - Denizcilik Müsteşarlığı ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nda çalışma hayatını sürdürdü. 2006- 2010 yılları arasında Kocaeli Liman Başkanlığı’nda Gemi Sörvey Kurulu Koordinatörü olarak görev yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.