“EFSA”NE KONSER SİZLERLE BULUŞACAK!

Gebze 28.10.2016 - 16:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“EFSA”NE KONSER SİZLERLE BULUŞACAK!

Çiler Boylu’nun sahibi olduğu Efsa Ajans ve Organizasyon harika bir konsere daha imzasını atmaya hazırlanıyor.

Çiler Boylu’nun sahibi olduğu Efsa Ajans ve Organizasyon harika bir konsere daha imzasını atmaya hazırlanıyor. Birbirinden önemli sanatçıların Gebze’de bir araya geleceği konser 7 Kasım’da gerçekleşecek. Gebze Osman Hamdi Bey’de gerçekleşecek olan konser saat 19.00’da başlayacak. EFSA ORGANİZASYONDAN EFSANE KONSER Çiler Boylu’nun sahibi olduğu Efsa Ajans ve Organizasyon harika bir konsere imzasını atmaya hazırlanıyor.  Hüner Coşkuner, Mustafa Özarslan, Tuncay Bozyiğit, Nesrin Güneş, Müslüm – Mustafa Eke, Ozan Koç, Burhan Yıldız, Berhan Arısoy, Arif Kurt, Ersin Yılmaz, Nevzat Ak, Eda Doğanay ve Özcan Türe’nin birbirinden güzel şarkılarıyla sevenlerini buluşturacağı konserin sunuculuğunu ise Serkan Boran yapacak. BU KONSERİ KAÇIRMAYIN Çiler Boylu’nun ev sahipliği yapacağı konser 7 Kasım 2016 Pazartesi günü saat 19.00’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Biletlerin temin yeri ise; Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Gişesi.
Çiler Boylu’nun sahibi olduğu Efsa Ajans ve Organizasyon harika bir konsere daha imzasını atmaya hazırlanıyor.

Çiler Boylu’nun sahibi olduğu Efsa Ajans ve Organizasyon harika bir konsere daha imzasını atmaya hazırlanıyor. Birbirinden önemli sanatçıların Gebze’de bir araya geleceği konser 7 Kasım’da gerçekleşecek. Gebze Osman Hamdi Bey’de gerçekleşecek olan konser saat 19.00’da başlayacak.

EFSA ORGANİZASYONDAN EFSANE KONSER

Çiler Boylu’nun sahibi olduğu Efsa Ajans ve Organizasyon harika bir konsere imzasını atmaya hazırlanıyor.  Hüner Coşkuner, Mustafa Özarslan, Tuncay Bozyiğit, Nesrin Güneş, Müslüm – Mustafa Eke, Ozan Koç, Burhan Yıldız, Berhan Arısoy, Arif Kurt, Ersin Yılmaz, Nevzat Ak, Eda Doğanay ve Özcan Türe’nin birbirinden güzel şarkılarıyla sevenlerini buluşturacağı konserin sunuculuğunu ise Serkan Boran yapacak.

BU KONSERİ KAÇIRMAYIN

Çiler Boylu’nun ev sahipliği yapacağı konser 7 Kasım 2016 Pazartesi günü saat 19.00’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Biletlerin temin yeri ise; Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Gişesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.