Efsane yıldızlar Gebze’de buluştu

Spor 30.05.2017 - 14:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Efsane yıldızlar Gebze’de buluştu

Türk futbolunun unutulmaz yıldızları, 75.Yıl Halı Saha’da bugün başlayacak olan Olgunlar Turnuvası öncesinde sahaya inerek gözlerin pasını sildiler. Birbirinden değerli isimleri Gebzeliler’e izleme fırsatı sunan Mehmet Akdemir ve Murat Çıplak, eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdiler. Bölgemizin yetiştirdiği unutulmaz futbolculardan Mehmet Akdemir ve Murat Çıplak, Türk futbolunun birbirinden değerli yıldızlarını Gebze’ye getirerek bir kez daha göğsümüzü kabarttı. 75.Yıl Halı Saha’da bu yıl 2’ncisi düzenlenecek olan Ramazan ayı Olgunlar Turnuvası için, Akdemir ve Çıplak’ın daveti üzerine Gebze’ye gelen Sinan Kaloğlu, Veysel Cihan, Burak Akdiş, Murat Özkan, Timuçin Beyazıt, Hasan Yiğit, Taner Gülleri, Atilla Koca, Levent Kartop ve Ziya Akçeken gönülleri fethettiler. İFTARDA BULUŞTULAR Beybaba Çiftliği’nde düzenlenen iftar programında buluşan efsane yıldızlar topluluğu, birlikte top koşturdukları takım arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Unutulmayan anılarını yad eden yıldız futbolcular, son derece keyifli bir ortamda iftar yaparken, kahkahalar da havada uçuştu. İftar yemeğine Kartalspor yöneticisi Nurettin Canpolat ve çok sayıda spor adamı katıldı. GÖZLERİN PASINI SİLDİLER İftar sonrasında 75.Yıl Halı Saha’da başlayan Ramazan ayı Olgunlar Turnuvası’nın açılış maçında boy gösteren Türk futbolunun yıldız isimleri, adeta gözlerin pasını sildiler. Yeteneklerini bu kez de Gebzeliler için sergileyen eskimeyen yıldızlar, attıkları birbirinden şık gollerle eski günlerini aratmadılar.

Türk futbolunun unutulmaz yıldızları, 75.Yıl Halı Saha’da bugün başlayacak olan Olgunlar Turnuvası öncesinde sahaya inerek gözlerin pasını sildiler. Birbirinden değerli isimleri Gebzeliler’e izleme fırsatı sunan Mehmet Akdemir ve Murat Çıplak, eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdiler.

Bölgemizin yetiştirdiği unutulmaz futbolculardan Mehmet Akdemir ve Murat Çıplak, Türk futbolunun birbirinden değerli yıldızlarını Gebze’ye getirerek bir kez daha göğsümüzü kabarttı. 75.Yıl Halı Saha’da bu yıl 2’ncisi düzenlenecek olan Ramazan ayı Olgunlar Turnuvası için, Akdemir ve Çıplak’ın daveti üzerine Gebze’ye gelen Sinan Kaloğlu, Veysel Cihan, Burak Akdiş, Murat Özkan, Timuçin Beyazıt, Hasan Yiğit, Taner Gülleri, Atilla Koca, Levent Kartop ve Ziya Akçeken gönülleri fethettiler.

İFTARDA BULUŞTULAR

Beybaba Çiftliği’nde düzenlenen iftar programında buluşan efsane yıldızlar topluluğu, birlikte top koşturdukları takım arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Unutulmayan anılarını yad eden yıldız futbolcular, son derece keyifli bir ortamda iftar yaparken, kahkahalar da havada uçuştu. İftar yemeğine Kartalspor yöneticisi Nurettin Canpolat ve çok sayıda spor adamı katıldı.

GÖZLERİN PASINI SİLDİLER

İftar sonrasında 75.Yıl Halı Saha’da başlayan Ramazan ayı Olgunlar Turnuvası’nın açılış maçında boy gösteren Türk futbolunun yıldız isimleri, adeta gözlerin pasını sildiler. Yeteneklerini bu kez de Gebzeliler için sergileyen eskimeyen yıldızlar, attıkları birbirinden şık gollerle eski günlerini aratmadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.