19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ege’de Darıca fırtınası esecek!

Spor 15.12.2017 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ege’de Darıca fırtınası esecek!

Ege’de Darıca fırtınası esecek!

Muğlaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Darıca G.B’de tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Sarı yeşilliler kritik maçı kayıpsız geçip, zirveye bir adım daha yaklaşarak devreye moralli girmek istiyor. Nefesini zirve yarışındaki rakiplerinin ensesinde htiren Darıca Gençlerbirliği, Muğlaspor deplasmanına da iddialı gidecek. Zor denilen maçları başarılı futboluyla kolaya çeviren ve şampiyonluğu ne kadar istediğini tüm rakiplerine açıkça kanıtlayan sarı yeşilliler, Muğlaspor deplasmanından kayıpsız dönerek devre arasına moralli girmek istiyor. Pazarspor-A.Demir maçının oynanacağı haftada hanesine 3 puan yazdırarak kazançlı bir hafta geçirmek isteyen Uğur Balcıoğlu’nun öğrencileri Ege deplasmanından zaferle döneceğine inanıyor. Darıca G.B’de önceki gün izinli olan kaleci Gökhan Köstereli, dün yapılan antrenmanda yer alarak çalışmalara katıldı.
Ege’de Darıca fırtınası esecek!

Muğlaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Darıca G.B’de tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Sarı yeşilliler kritik maçı kayıpsız geçip, zirveye bir adım daha yaklaşarak devreye moralli girmek istiyor.

Nefesini zirve yarışındaki rakiplerinin ensesinde htiren Darıca Gençlerbirliği, Muğlaspor deplasmanına da iddialı gidecek. Zor denilen maçları başarılı futboluyla kolaya çeviren ve şampiyonluğu ne kadar istediğini tüm rakiplerine açıkça kanıtlayan sarı yeşilliler, Muğlaspor deplasmanından kayıpsız dönerek devre arasına moralli girmek istiyor. Pazarspor-A.Demir maçının oynanacağı haftada hanesine 3 puan yazdırarak kazançlı bir hafta geçirmek isteyen Uğur Balcıoğlu’nun öğrencileri Ege deplasmanından zaferle döneceğine inanıyor. Darıca G.B’de önceki gün izinli olan kaleci Gökhan Köstereli, dün yapılan antrenmanda yer alarak çalışmalara katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.