19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

EGE ORGANİZASYON AÇILDI

Gebze 24.04.2017 - 12:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

EGE ORGANİZASYON AÇILDI

Organizasyon sektörünün her geçen gün geliştiği Gebze’de sektöre yeni bir firma daha katıldı. Organizasyon adına her şeyi bulabileceğiniz Ege Organizasyon Gebze’de açıldı. Firma hakkında bilgi veren işletme sahibi Mustafa Çimen, “Ege Organizasyon olarak kendi alanımızda Gebze halkına yenilikçi hizmetler ile hizmet vereceğiz. Yeni bir firma gibi görünsek de birikimi olan ve sektörü oldukça yakından takip eden üreten ve geliştiren bir yapımız var. Kurumsal anlamda bizlerde Gebze’ye ve çevresine katkıda bulunacağımızdan eminiz. Büyük hedeflerle değil gerçekleşebilecek büyük hayalleri hayata geçirmek için mesai harcıyoruz. Organizasyon anlamında her türlü hizmeti verebilecek kapasitede bir firmayız.” Dedi. ORGANİZASYONA DAİR HERŞEY Çimen, “Halkımızın mutluluklarına giden yol da onlara yardımcı olarak, işlerini kolaylaştırmak bizim işimiz. Ege Organizasyon olarak, düğün, nişan, kına, sünnet, açılış, mekan süsleme, etkinlik, yenidoğan, festival, doğum günü kutlaması, zincir balon, uçan balon gibi birçok alanda hizmet veriyoruz. Farklılıklar açısından müşterilerimizin bizleri ziyaret etmeleri ve 0541 652 36 16 numaralı telefon numarasından ulaşmaları yeterli olacaktır” dedi.

Organizasyon sektörünün her geçen gün geliştiği Gebze’de sektöre yeni bir firma daha katıldı. Organizasyon adına her şeyi bulabileceğiniz Ege Organizasyon Gebze’de açıldı.

Firma hakkında bilgi veren işletme sahibi Mustafa Çimen, “Ege Organizasyon olarak kendi alanımızda Gebze halkına yenilikçi hizmetler ile hizmet vereceğiz. Yeni bir firma gibi görünsek de birikimi olan ve sektörü oldukça yakından takip eden üreten ve geliştiren bir yapımız var. Kurumsal anlamda bizlerde Gebze’ye ve çevresine katkıda bulunacağımızdan eminiz. Büyük hedeflerle değil gerçekleşebilecek büyük hayalleri hayata geçirmek için mesai harcıyoruz. Organizasyon anlamında her türlü hizmeti verebilecek kapasitede bir firmayız.” Dedi.

ORGANİZASYONA DAİR HERŞEY

Çimen, “Halkımızın mutluluklarına giden yol da onlara yardımcı olarak, işlerini kolaylaştırmak bizim işimiz. Ege Organizasyon olarak, düğün, nişan, kına, sünnet, açılış, mekan süsleme, etkinlik, yenidoğan, festival, doğum günü kutlaması, zincir balon, uçan balon gibi birçok alanda hizmet veriyoruz. Farklılıklar açısından müşterilerimizin bizleri ziyaret etmeleri ve 0541 652 36 16 numaralı telefon numarasından ulaşmaları yeterli olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.