19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ege semalarında 3 puan arıyoruz!

Spor 15.12.2017 - 17:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ege semalarında 3 puan arıyoruz!

Ege semalarında 3 puan arıyoruz!

Darıca Gençlerbirliği, ligin ilk yarısının son haftasında Pazar günü deplasmanda Muğlaspor’un konuğu olacak. Ege’de 3 puan arayan sarı yeşilliler kazanarak zirve yarışındaki rakiplerini titretmek istiyor. 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ilk devrenin son haftasında Pazar günü deplasmanda Muğlaspor ile karşı karşıya gelecek. Zirvenin 2 puan gerisinde bulunan sarı yeşilli temsilcimiz kritik Ege deplasmanından zaferle dönerek devreye moralli ve iddialı girmek istiyor. Bugün Muğla’ya gidecek olan Darıca G.B kafilesinde  sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ömer Yalçın ile kırmızı kart cezaları bulunan Cafercan Aksu ve Özer Kutlu, Muğlaspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler. Muğla Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Zonguldak bölgesi hakemlerinden Hakan Ergin yönetecek.
Ege semalarında 3 puan arıyoruz!

Darıca Gençlerbirliği, ligin ilk yarısının son haftasında Pazar günü deplasmanda Muğlaspor’un konuğu olacak. Ege’de 3 puan arayan sarı yeşilliler kazanarak zirve yarışındaki rakiplerini titretmek istiyor.

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ilk devrenin son haftasında Pazar günü deplasmanda Muğlaspor ile karşı karşıya gelecek. Zirvenin 2 puan gerisinde bulunan sarı yeşilli temsilcimiz kritik Ege deplasmanından zaferle dönerek devreye moralli ve iddialı girmek istiyor. Bugün Muğla’ya gidecek olan Darıca G.B kafilesinde  sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ömer Yalçın ile kırmızı kart cezaları bulunan Cafercan Aksu ve Özer Kutlu, Muğlaspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler. Muğla Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Zonguldak bölgesi hakemlerinden Hakan Ergin yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.