19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

EĞİTİM BİR-SEN'DEN GÖRGÜN'E ZİYARET

Gebze 18.04.2017 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

EĞİTİM BİR-SEN'DEN GÖRGÜN'E ZİYARET

Eğitim-Bir-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanı Doç. Dr. Abdulvahap Akıncı, Şube Yönetimi ile birlikte Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’ü makamında ziyaret etti

Ziyarete Başkan Vekili Arş. Gör. Halil Peçe, Başkan Yardımcıları Ayşe İnan Yılman, Ruçhan Özden ve Birim Temsilcisi Önder Gedik eşlik etti. Sendika çalışmaları hakkında Rektör Görgün’ü bilgilendiren Akıncı, Gebze Teknik Üniversitesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, Üniversitenin pek çok alanda her yönüyle Kocaeli’ye olumlu katkılar sunduğunu ifade ederek Rektör Görgün’ü çalışmaları dolayısıyla kutladı.  “ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ” Rektör Prof. Dr. Haluk Görgün ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek “Gebze Teknik Üniversitesi olarak gerek Kocaeli gerekse ülkemizdeki her gelişmeyi yakından takip ederek bu konularla ilgili bilimsel çalışmalar yapmak için çabalıyoruz. Bu konuda Sivil Toplum Kuruluşlarının desteğini yanımızda görmek çok önemlidir. Üniversitemiz çalışanlarının memnuniyetine yönelik sizlerin de desteğiyle elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.  
Eğitim-Bir-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanı Doç. Dr. Abdulvahap Akıncı, Şube Yönetimi ile birlikte Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’ü makamında ziyaret etti

Ziyarete Başkan Vekili Arş. Gör. Halil Peçe, Başkan Yardımcıları Ayşe İnan Yılman, Ruçhan Özden ve Birim Temsilcisi Önder Gedik eşlik etti. Sendika çalışmaları hakkında Rektör Görgün’ü bilgilendiren Akıncı, Gebze Teknik Üniversitesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, Üniversitenin pek çok alanda her yönüyle Kocaeli’ye olumlu katkılar sunduğunu ifade ederek Rektör Görgün’ü çalışmaları dolayısıyla kutladı. 

“ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Rektör Prof. Dr. Haluk Görgün ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek “Gebze Teknik Üniversitesi olarak gerek Kocaeli gerekse ülkemizdeki her gelişmeyi yakından takip ederek bu konularla ilgili bilimsel çalışmalar yapmak için çabalıyoruz. Bu konuda Sivil Toplum Kuruluşlarının desteğini yanımızda görmek çok önemlidir. Üniversitemiz çalışanlarının memnuniyetine yönelik sizlerin de desteğiyle elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.