Eğitim Bir-Sen’den MHP Çayırova’ya ziyaret

Siyaset 21.10.2020 - 16:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Eğitim Bir-Sen’den MHP Çayırova’ya ziyaret

Çayırova Eğitim Bir-Sen yöneticileri, Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ı makamında ziyaret etti. Çayırova Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Ali Sururi Kocadağ ve yönetiminde yer alan Halil İbrahim Çetin, Metin Bertan,  Bayram Ali Yaşaroğlu ile birlikte Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Çayırova hakkında sohbet ve istişarede bulunuldu. Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Düzdaban, “Ali Sururi Kocadağ, Metin Bertan, Bayram Ali Yaşaroğlu, Halil İbrahim Çetin beyefendiler bizleri ve teşkilatımızı ziyaret etti. Çayırova ile alakalı hasbihalde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Çayırova Eğitim Bir-Sen yönetimine teşekkür ediyoruz” açıklamalarında bulundu.  

Çayırova Eğitim Bir-Sen yöneticileri, Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ı makamında ziyaret etti.

Çayırova Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Ali Sururi Kocadağ ve yönetiminde yer alan Halil İbrahim Çetin, Metin Bertan,  Bayram Ali Yaşaroğlu ile birlikte Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Çayırova hakkında sohbet ve istişarede bulunuldu. Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Düzdaban, “Ali Sururi Kocadağ, Metin Bertan, Bayram Ali Yaşaroğlu, Halil İbrahim Çetin beyefendiler bizleri ve teşkilatımızı ziyaret etti. Çayırova ile alakalı hasbihalde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Çayırova Eğitim Bir-Sen yönetimine teşekkür ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.