Eğitim-Sen, ‘Zor bir süreç bekliyor’

Gebze 17.03.2017 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Eğitim-Sen, ‘Zor bir süreç bekliyor’

Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Ogur Aydın, eğitim emekçi olarak kendilerini zor bir süreç beklediğini ifade ederek, “Zor bir süreç bizi bekliyor. Ancak hala dik durmaya devam ediyoruz” dedi. Eğitim-Sen Gebze Şubesi’nin 6. olağan kongresinde başkan seçilen Ogur Aydın ve yeni seçilen yürütme kurulu gerçekleştirilen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Eğitim-Sen Gebze Şubesi binasında gerçekleşen toplantıya Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Ogur Aydın ve yürütme kurulu üyeleri, Eğitim-Sen Gebze Şubesi eski başkanları Orhan Kaya ve Güngör İR-rdem katıldı. Eğitim-Sen Gebze Şubesi Başkanı Ogur Aydın bir konuşma yaparak, “Zor bir süreç bizi bekliyor. Önümüzdeki 3 yıllık süreçte kazanımlarımızı daha da çoğaltacağız. YENİ YÖNETİM Bu zor koşulları kazanımlara çevirebilirsek daha mutlu olacağız, yarınlarımızı ve çocuklarımıza daha güzel şeyler verebilmek için duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. Birçok arkadaşımız bu süreçte görevden alındı. Ancak hala dik durmaya devam ediyoruz.” dedi. Eğitim-Sen Gebze Şubesinin yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor; şube başkanı Ogur Aydın, şube sekreteri Eylem Bahar, eğitim sekreteri Serdar Dikkatli, mali sekreter Cahit Canan, kadın sekreteri, Ayla Aktürk, hukuk sekreteri Zeki Kahraman  

Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Ogur Aydın, eğitim emekçi olarak kendilerini zor bir süreç beklediğini ifade ederek, “Zor bir süreç bizi bekliyor. Ancak hala dik durmaya devam ediyoruz” dedi.

Eğitim-Sen Gebze Şubesi’nin 6. olağan kongresinde başkan seçilen Ogur Aydın ve yeni seçilen yürütme kurulu gerçekleştirilen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Eğitim-Sen Gebze Şubesi binasında gerçekleşen toplantıya Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Ogur Aydın ve yürütme kurulu üyeleri, Eğitim-Sen Gebze Şubesi eski başkanları Orhan Kaya ve Güngör İR-rdem katıldı. Eğitim-Sen Gebze Şubesi Başkanı Ogur Aydın bir konuşma yaparak, “Zor bir süreç bizi bekliyor. Önümüzdeki 3 yıllık süreçte kazanımlarımızı daha da çoğaltacağız.

YENİ YÖNETİM

Bu zor koşulları kazanımlara çevirebilirsek daha mutlu olacağız, yarınlarımızı ve çocuklarımıza daha güzel şeyler verebilmek için duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. Birçok arkadaşımız bu süreçte görevden alındı. Ancak hala dik durmaya devam ediyoruz.” dedi. Eğitim-Sen Gebze Şubesinin yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor; şube başkanı Ogur Aydın, şube sekreteri Eylem Bahar, eğitim sekreteri Serdar Dikkatli, mali sekreter Cahit Canan, kadın sekreteri, Ayla Aktürk, hukuk sekreteri Zeki Kahraman

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.