EĞİTİME KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Darıca 28.09.2015 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

EĞİTİME KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yeni eğitim ve öğretim yılının eğitim camiası başta olmak üzere bütün ülkemize hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Karabacak , öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. Başkan Karabacak ,”yeni bir eğitim öğretim yılına merhaba derken,son yıllarda gerek hükümetimizin ve gerekse hayırsever işadamlarının katkılarıyla hayata geçirilen yeni eğitim yuvaları sayesinde çocuklarımız artık hedeflenen standartlardaki sınıflarda eğitim görmeye başlamıştır.Fiziki altyapıda sağlanan gelişmenin yanısıra, öğretmen açığının giderilmesi başta olmak üzere, araç gereç , teçhizat ve donanım noktasında da büyük ilerlemelerin sağlandığı ülkemizde çocuklarımız artık daha iyi şartlarda eğitim almaktadır. EĞİTİME KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ İlçemizde de bir çok yeni okulun hizmete açılmasıyla birlikte bir çok okulda tekli eğitime geçilmiş, bu da öğrencilerimizin son yıllarda ülke genelindeki sınavlarda elde ettiği başarıda büyük rol oynamıştır. Bizlerde yerel yönetimler olarak eğitime her alanda katkı ve destek sunmaya devam edeceğiz.Belediye olarak  hayırsever işadamlarıyla görüşülerek desteklerinin alınması gibi çabaların yanı sıra yıl boyunca okullara sağladığımız araç gereç ve malzeme temini ile okul binalarının bakım, onarım ve çevre düzenlenmesi gibi konularda eğitime destek verdik ve bundan sonraki süreçtede katkılarımız sürecektir. BİLGİ EVLERİ LİSE ÖĞRENCİLERİNE DE HİZMET VERECEK Darıca Belediyesi olarak yaklaşık  15 bin kayıtlı öğrencimizin hizmet aldığı ve 9 ayrı noktada faaliyetlerini sürdüren Bilgi evlerimizde bu yıl yeni bir uygulama başlatarak, lisede okuyan gençlerimize de hizmet vermeye başlayacağız.Özellikle dersanelerin kapanmasıyla birlikte oluşan boşluğu doldurma adına üniversiteye hazırlanan gençlerimize ders ve etüt desteği sağlayacağız.Bu konudaki hazırlıklarımızı tamamladık.Kısa süre içinde bu projemizi de hayata geçirerek bilgi evlerimizin kapasitesini ve hizmet ağını genişleteceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2015-2016 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yeni eğitim ve öğretim yılının eğitim camiası başta olmak üzere bütün ülkemize hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Karabacak , öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Karabacak ,”yeni bir eğitim öğretim yılına merhaba derken,son yıllarda gerek hükümetimizin ve gerekse hayırsever işadamlarının katkılarıyla hayata geçirilen yeni eğitim yuvaları sayesinde çocuklarımız artık hedeflenen standartlardaki sınıflarda eğitim görmeye başlamıştır.Fiziki altyapıda sağlanan gelişmenin yanısıra, öğretmen açığının giderilmesi başta olmak üzere, araç gereç , teçhizat ve donanım noktasında da büyük ilerlemelerin sağlandığı ülkemizde çocuklarımız artık daha iyi şartlarda eğitim almaktadır.

EĞİTİME KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İlçemizde de bir çok yeni okulun hizmete açılmasıyla birlikte bir çok okulda tekli eğitime geçilmiş, bu da öğrencilerimizin son yıllarda ülke genelindeki sınavlarda elde ettiği başarıda büyük rol oynamıştır. Bizlerde yerel yönetimler olarak eğitime her alanda katkı ve destek sunmaya devam edeceğiz.Belediye olarak  hayırsever işadamlarıyla görüşülerek desteklerinin alınması gibi çabaların yanı sıra yıl boyunca okullara sağladığımız araç gereç ve malzeme temini ile okul binalarının bakım, onarım ve çevre düzenlenmesi gibi konularda eğitime destek verdik ve bundan sonraki süreçtede katkılarımız sürecektir.

BİLGİ EVLERİ LİSE ÖĞRENCİLERİNE DE HİZMET VERECEK

Darıca Belediyesi olarak yaklaşık  15 bin kayıtlı öğrencimizin hizmet aldığı ve 9 ayrı noktada faaliyetlerini sürdüren Bilgi evlerimizde bu yıl yeni bir uygulama başlatarak, lisede okuyan gençlerimize de hizmet vermeye başlayacağız.Özellikle dersanelerin kapanmasıyla birlikte oluşan boşluğu doldurma adına üniversiteye hazırlanan gençlerimize ders ve etüt desteği sağlayacağız.Bu konudaki hazırlıklarımızı tamamladık.Kısa süre içinde bu projemizi de hayata geçirerek bilgi evlerimizin kapasitesini ve hizmet ağını genişleteceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2015-2016 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.