Ek atama fırsatı

Ekonomi 14.04.2018 - 08:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ek atama fırsatı

20 bin öğretmen alımı hazırlığı sürerken; ayrıca ek ders ücreti karşılığında görev yapanlardan 5 bini sözleşmeli öğretmen olarak atanacak. Milli Eğitim Bakanlığı, 5 bin sözleşmeli öğretmen pozisyonu için başvuracaklarda aranacak şartları belirledi. Buna göre; başvuru yapacakların, Bakanlık'a bağlı resmi eğitim kurumlarında 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında ek ders ücreti karşılığında görev yapmış ve emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olması gerekiyor. Ek ders ücreti karşılığında yaptıkları görevlerinden dolayı başvuru tarihinin son günü itibarıyla en az 540 gün sigorta primi ödemesinin bulunması ve mezun oldukları yükseköğretim programının atama yapılacak alana uygunluğu da aranan şartlar arasında..

20 bin  alımı hazırlığı sürerken; ayrıca  ücreti karşılığında görev yapanlardan 5 bini sözleşmeli öğretmen olarak atanacak. Milli Eğitim Bakanlığı, 5 bin sözleşmeli öğretmen pozisyonu için başvuracaklarda aranacak şartları belirledi. Buna göre; başvuru yapacakların, Bakanlık'a bağlı resmi eğitim kurumlarında 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında ek ders ücreti karşılığında görev yapmış ve emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olması gerekiyor. Ek ders ücreti karşılığında yaptıkları görevlerinden dolayı başvuru tarihinin son günü itibarıyla en az 540 gün sigorta primi ödemesinin bulunması ve mezun oldukları yükseköğretim programının atama yapılacak alana uygunluğu da aranan şartlar arasında..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.