19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

EKAL’de coşkulu mezuniyet

Çayırova 14.06.2019 - 15:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

EKAL’de coşkulu mezuniyet

Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi 8. Mezunlarını düzenlediği görkemli törenle uğurladı.

Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi 8. Mezunlarını düzenlediği görkemli törenle uğurladı. Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi okul bahçesinde yapılan törene; Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa, Optima Makine sahibi Makine Mühendisi Ali Osman GÜR, ilçemiz okul müdürleri, okul yönetimi, öğretmenler ve mezun öğrenci velileri katıldı. Açılış konuşmasında Okul Müdürü Ekrem İbiş mezun olan öğrencilerin coşku ve heyecanını paylaşarak onları tebrik etti. Velilere de evlatlarını kendilerine emanet ettikleri için teşekkür eden Ekrem İbiş, “Her alanda ihtiyaç duyulan nitelikli, kaliteli, millî ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmek adına Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde, emekle, özveriyle, gönüllülükle çalışmaktayız.  BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM Okulumuzdan mezun olan öğrenciler bir üst kuruma geçme yolunda gördükleri nitelikli eğitimin ayrıcalığını yaşarken insanlığa faydalı bir birey olma noktasında bütün dünyanın ihtiyaç duyduğu pasaportu olmayan bir kaliteye dönüşüyorlar. Mezun öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını diliyorum” dedi. Mezuniyet coşkusunu aileleri ve öğretmenleri ile hep birlikte yaşayan öğrenciler, ayrılığın verdiği hüznün yanında lise eğitimlerini başarıyla tamamlamanın sevincini yaşadılar. Okul birincisi Birkan İşgören, devir teslim töreninde bayrak ve flamayı 11. Sınıf okul birincisi Ebrar Çalık’a emanet ederken duygusal anlar yaşandı. Programın sonlarına doğru ‘EKAL BAND MÜZİK’ ekibinin seslendirdiği şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendiler. Program, okul aile birliğinin hazırladığı ikram ile sona erdi.
Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi 8. Mezunlarını düzenlediği görkemli törenle uğurladı.

Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi 8. Mezunlarını düzenlediği görkemli törenle uğurladı. Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi okul bahçesinde yapılan törene; Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa, Optima Makine sahibi Makine Mühendisi Ali Osman GÜR, ilçemiz okul müdürleri, okul yönetimi, öğretmenler ve mezun öğrenci velileri katıldı. Açılış konuşmasında Okul Müdürü Ekrem İbiş mezun olan öğrencilerin coşku ve heyecanını paylaşarak onları tebrik etti. Velilere de evlatlarını kendilerine emanet ettikleri için teşekkür eden Ekrem İbiş, “Her alanda ihtiyaç duyulan nitelikli, kaliteli, millî ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmek adına Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde, emekle, özveriyle, gönüllülükle çalışmaktayız. 

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM
Okulumuzdan mezun olan öğrenciler bir üst kuruma geçme yolunda gördükleri nitelikli eğitimin ayrıcalığını yaşarken insanlığa faydalı bir birey olma noktasında bütün dünyanın ihtiyaç duyduğu pasaportu olmayan bir kaliteye dönüşüyorlar. Mezun öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını diliyorum” dedi. Mezuniyet coşkusunu aileleri ve öğretmenleri ile hep birlikte yaşayan öğrenciler, ayrılığın verdiği hüznün yanında lise eğitimlerini başarıyla tamamlamanın sevincini yaşadılar. Okul birincisi Birkan İşgören, devir teslim töreninde bayrak ve flamayı 11. Sınıf okul birincisi Ebrar Çalık’a emanet ederken duygusal anlar yaşandı. Programın sonlarına doğru ‘EKAL BAND MÜZİK’ ekibinin seslendirdiği şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendiler. Program, okul aile birliğinin hazırladığı ikram ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.