Ekinci: ’24 Haziran’da milletle birlikte oyunu bozacağız’

Kocaeli 31.05.2018 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ekinci: ’24 Haziran’da milletle birlikte oyunu bozacağız’

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI EKİNCİ, DERİNCELİLERLE BULUŞTU

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, seçim çalışması kapsamında Derincelilerle buluştu. Derince’de konuşan Ekinci, “AK Parti’yi ve Türkiye’yi durdurmak isteyenler her türlü oyunu oynuyorlar. Son dönemde döviz üzerinden Türkiye’yi sıkıştırmaya çalışıyorlar. 24 Haziran’da milletle birlikte bu oyunu da bozacağız” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, seçim çalışmalarındaki performansıyla örnek gösteriliyor. Kocaeli’nin tamamını dolaşan ve ilçe ilçe seçmenlerle buluşan Ekinci, örnek bir çalışma ortaya koyuyor. AK Parti iktidarlarının ortaya koyduğu eserleri anlatarak vatandaşlarla birebir temas kuran Ekinci, gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. Dün de gün boyu Derince ilçesinde temaslarda bulunan Ekinci’ye AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirinde eşlik etti. HASTALARA MORAL VERDİ Derince’de ev ziyaretleri yapan ve hasta vatandaşları ziyaret ederek moral veren Ekinci, yardıma muhtaç aileleri de unutmayarak hasbihal etti. Çok sayıda ev ziyareti gerçekleştiren Ekinci, AK Parti’nin her zaman vatandaşının yanında olduğunu ifade etti. Derince’de esnafları da dolaşan Ekinci, esnafın taleplerini de dinledi. AK Parti’nin esnaflara önem verdiğini ve esnafın yüzünü güldürecek adımlar attığını kaydeden Ekinci, “AK Parti ve Genel Başkanımız Erdoğan, bugüne kadar ne söz verdiyse yaptı. Bugüne kadar bizi durdurmak için her türlü oyunu ortaya koydular. Şimdi de döviz üzerinden Türkiye’yi sıkıştırmak istiyorlar. Ama milletimizle birlikte 24 Haziran’da bu oyunu da bozacağız” diye konuştu. YETİMLER İFTARINA KATILDI İftar vaktine kadar Derince’de çeşitli temaslarda bulunan Milletvekili Adayı Ekinci, AK Parti Derince İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği yetimler iftarına katılarak orucunu Derincelilerle birlikte açtı. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ile birlikte iftara katılan vatandaşları selamlayan Ekinci, iftar sonrası selamlama konuşması yaparak Derincelilerden destek istedi. Derince’deki programın ardından Gebze’ye dönerken Körfez ilçesine de uğrayan Ekinci, teravih namazını 95 Evler Körfez Camiinde kıldı. Namazın ardından cami cemaatiyle sohbet eden Ekinci, daha sonra AK Parti’nin Körfez Fatih Mahallesi irtibat bürosuna da uğrayarak partililerle süreç üzerine değerlendirmelerde bulundu.
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI EKİNCİ, DERİNCELİLERLE BULUŞTU

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, seçim çalışması kapsamında Derincelilerle buluştu. Derince’de konuşan Ekinci, “AK Parti’yi ve Türkiye’yi durdurmak isteyenler her türlü oyunu oynuyorlar. Son dönemde döviz üzerinden Türkiye’yi sıkıştırmaya çalışıyorlar. 24 Haziran’da milletle birlikte bu oyunu da bozacağız” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, seçim çalışmalarındaki performansıyla örnek gösteriliyor. Kocaeli’nin tamamını dolaşan ve ilçe ilçe seçmenlerle buluşan Ekinci, örnek bir çalışma ortaya koyuyor. AK Parti iktidarlarının ortaya koyduğu eserleri anlatarak vatandaşlarla birebir temas kuran Ekinci, gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. Dün de gün boyu Derince ilçesinde temaslarda bulunan Ekinci’ye AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirinde eşlik etti.

HASTALARA MORAL VERDİ

Derince’de ev ziyaretleri yapan ve hasta vatandaşları ziyaret ederek moral veren Ekinci, yardıma muhtaç aileleri de unutmayarak hasbihal etti. Çok sayıda ev ziyareti gerçekleştiren Ekinci, AK Parti’nin her zaman vatandaşının yanında olduğunu ifade etti. Derince’de esnafları da dolaşan Ekinci, esnafın taleplerini de dinledi. AK Parti’nin esnaflara önem verdiğini ve esnafın yüzünü güldürecek adımlar attığını kaydeden Ekinci, “AK Parti ve Genel Başkanımız Erdoğan, bugüne kadar ne söz verdiyse yaptı. Bugüne kadar bizi durdurmak için her türlü oyunu ortaya koydular. Şimdi de döviz üzerinden Türkiye’yi sıkıştırmak istiyorlar. Ama milletimizle birlikte 24 Haziran’da bu oyunu da bozacağız” diye konuştu.

YETİMLER İFTARINA KATILDI

İftar vaktine kadar Derince’de çeşitli temaslarda bulunan Milletvekili Adayı Ekinci, AK Parti Derince İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği yetimler iftarına katılarak orucunu Derincelilerle birlikte açtı. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ile birlikte iftara katılan vatandaşları selamlayan Ekinci, iftar sonrası selamlama konuşması yaparak Derincelilerden destek istedi. Derince’deki programın ardından Gebze’ye dönerken Körfez ilçesine de uğrayan Ekinci, teravih namazını 95 Evler Körfez Camiinde kıldı. Namazın ardından cami cemaatiyle sohbet eden Ekinci, daha sonra AK Parti’nin Körfez Fatih Mahallesi irtibat bürosuna da uğrayarak partililerle süreç üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.