19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ekinci, Gebze’yi sokak sokak geziyor

Gebze 15.06.2018 - 13:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ekinci, Gebze’yi sokak sokak geziyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, 24 Haziran seçimleri için tempoyu iyice arttırdı. Önceki gün Gebze’de vatandaşlarla buluşan Ekinci, Gebze’yi sokak sokak gezerek destek istedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, önceki gün Gebze’de seçim çalışmasına katıldı. Gebze’yi karış karış geze ve bütün mahallelere giden Ekinci, çalışma temposunu da arttırdı. İNÖNÜ VE KÖŞKLÜÇEŞME’DE ESNAFLA BULUŞTU Gebze’de Köşklüçeşme Mahallesi esnafını ziyaret eden Milletvekili Adayı Ekinci, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ardından İnönü Mahallesi’nde esnaf ziyareti yapan Ekinci, esnaflarla tek tek görüşerek istek ve sorunlarını dinledi. Köşklüçeşme Mahallesi’nde bulunan Şehit Kadir Kasa Parkı’nda vatandaşlarla da buluşan Ekinci, AK Parti hükümetlerinin yaptığı icraatları ve seçim beyannamesini anlatarak destek istedi. Aynı şekilde İnönü Mahallesi’nde bulunan Eşref Bitlis Parkı’nda da vatandaşları ziyaret eden Ekinci, Gebze’nin adayı olduğunu ifade ederek Gebzelilerden AK Parti’nin listesine sahip çıkmalarını istedi. Ameliyat olan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Ekinci, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gebze Şubesini de ziyaret ederek vakıf çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kirazpınar Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarında ev toplantısına da katılan Ekinci, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, 24 Haziran seçimleri için tempoyu iyice arttırdı. Önceki gün Gebze’de vatandaşlarla buluşan Ekinci, Gebze’yi sokak sokak gezerek destek istedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, önceki gün Gebze’de seçim çalışmasına katıldı. Gebze’yi karış karış geze ve bütün mahallelere giden Ekinci, çalışma temposunu da arttırdı.

İNÖNÜ VE KÖŞKLÜÇEŞME’DE ESNAFLA BULUŞTU

Gebze’de Köşklüçeşme Mahallesi esnafını ziyaret eden Milletvekili Adayı Ekinci, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ardından İnönü Mahallesi’nde esnaf ziyareti yapan Ekinci, esnaflarla tek tek görüşerek istek ve sorunlarını dinledi. Köşklüçeşme Mahallesi’nde bulunan Şehit Kadir Kasa Parkı’nda vatandaşlarla da buluşan Ekinci, AK Parti hükümetlerinin yaptığı icraatları ve seçim beyannamesini anlatarak destek istedi. Aynı şekilde İnönü Mahallesi’nde bulunan Eşref Bitlis Parkı’nda da vatandaşları ziyaret eden Ekinci, Gebze’nin adayı olduğunu ifade ederek Gebzelilerden AK Parti’nin listesine sahip çıkmalarını istedi. Ameliyat olan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Ekinci, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gebze Şubesini de ziyaret ederek vakıf çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kirazpınar Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarında ev toplantısına da katılan Ekinci, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.