Ekinci için destek istediler

Gebze 28.05.2018 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ekinci için destek istediler

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci’yle birlikte Gebze’de bulunan Kars Ardahan Iğdır Kültür Derneği’ni ziyaret ederek aslen Ardahanlı olan Ekinci için destek istediler.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Dün Gebze’de bulunan Kars Ardahan Iğdır Kültür Derneği’ni ziyaret eden Ekinci’ye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de eşlik etti. Dernek Başkanı Metin Baytöre ve çok sayıda Karslının hazır bulunduğu toplantı oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. BAŞKANLAR DESTEK İSTEDİ Dernek Başkanı Metin Baytöre’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Milletvekili Adayı Ufuk Ekinci için hemşerilerinden destek istediler. Gebze’de yapılan projeler hakkında da bilgiler veren Karaosmanoğlu ve Köşker, Karslılardan Ekinci’ye sahip çıkmalarını da istediler. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Metro ve Cuma pazarının kaldırılması konusunda bilgiler verirken Mayıs ayı sonunda kapalı pazarın biteceğini ve artık Cuma pazarının taşınma noktasına geleceğini söyledi. EKİNCİ: ‘KENDİMİ EVİMDE HİSSEDİYORUM’ AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci ise yaptığı konuşmada “Doğu Anadolu’nun iklimi soğuk kendileri ve kalpleri sıcak insanları burada sizlerle olmaktan onur duyuyorum. Burası benim evim. Kendimi evimde hissediyorum. 24 Haziran seçimleri konusunda bizim için iki temel unsur var. Birincisi AK Parti Gebze bölgesinden 3 ismi seçilebilir sıradan aday gösterdi. Diğer partilerde böyle bir durum yok. İkincisi ve bizim için de önemli olan ise Kars Ardahan Iğdır bölgesinden seçilebilir sırada sadece AK Parti bir isme yer verdi. Diğer partilerde Kars Ardahan Iğdır bölgesinden seçilebilir sırada bir isim yok. Kıymetli hemşerilerim Kars Ardahan Iğdır AK Parti listelerinde temsil ediliyor. Ben seçileceğime inanıyorum. Siz de inanır ve desteklerseniz Ankara’da gözünüz, kulağınız, eliniz ayağınız, her zaman çalacağınız bir kapınız olmak istiyorum” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci’yle birlikte Gebze’de bulunan Kars Ardahan Iğdır Kültür Derneği’ni ziyaret ederek aslen Ardahanlı olan Ekinci için destek istediler.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Dün Gebze’de bulunan Kars Ardahan Iğdır Kültür Derneği’ni ziyaret eden Ekinci’ye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de eşlik etti. Dernek Başkanı Metin Baytöre ve çok sayıda Karslının hazır bulunduğu toplantı oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

BAŞKANLAR DESTEK İSTEDİ

Dernek Başkanı Metin Baytöre’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Milletvekili Adayı Ufuk Ekinci için hemşerilerinden destek istediler. Gebze’de yapılan projeler hakkında da bilgiler veren Karaosmanoğlu ve Köşker, Karslılardan Ekinci’ye sahip çıkmalarını da istediler. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Metro ve Cuma pazarının kaldırılması konusunda bilgiler verirken Mayıs ayı sonunda kapalı pazarın biteceğini ve artık Cuma pazarının taşınma noktasına geleceğini söyledi.

EKİNCİ: ‘KENDİMİ EVİMDE HİSSEDİYORUM’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci ise yaptığı konuşmada “Doğu Anadolu’nun iklimi soğuk kendileri ve kalpleri sıcak insanları burada sizlerle olmaktan onur duyuyorum. Burası benim evim. Kendimi evimde hissediyorum. 24 Haziran seçimleri konusunda bizim için iki temel unsur var. Birincisi AK Parti Gebze bölgesinden 3 ismi seçilebilir sıradan aday gösterdi. Diğer partilerde böyle bir durum yok. İkincisi ve bizim için de önemli olan ise Kars Ardahan Iğdır bölgesinden seçilebilir sırada sadece AK Parti bir isme yer verdi. Diğer partilerde Kars Ardahan Iğdır bölgesinden seçilebilir sırada bir isim yok. Kıymetli hemşerilerim Kars Ardahan Iğdır AK Parti listelerinde temsil ediliyor. Ben seçileceğime inanıyorum. Siz de inanır ve desteklerseniz Ankara’da gözünüz, kulağınız, eliniz ayağınız, her zaman çalacağınız bir kapınız olmak istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.