19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ekinci’ye Çayırova’da hemşerilerinden tam destek

Çayırova 25.05.2018 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ekinci’ye Çayırova’da hemşerilerinden tam destek

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, yoğun bir tempoda 24 Haziran seçimleri için çalışıyor. Sahur vaktine kadar vatandaşla iç içe olan Ekinci, Çayırova’da Serhat Spor Kulübü ve Çayırova Serhat Karslılar Derneği’nde hemşerileriyle buluştu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, 24 Haziran seçimleri için seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gece geç saatlere kadar sokak sokak gezen Ekinci, sahur vaktine kadar vatandaşlarla birebir irtibat kuruyor. ÇAYIROVA’DA HEMŞERİLERİNDEN TAM DESTEK Çayırova’da hemşeri derneklerini ziyaret eden Milletvekili Adayı Ekinci, Çayırova Serhat Karslılar Derneği ve Çayırova Serhat Spor Kulübü’nü ziyaret ederek hemşerileriyle sohbet edip destek istedi. Kendisini evinde htiğini ve hemşerilerinin desteğinin çok önemli olduğunu ifade eden Ekinci, “Burası benim evim gibi. Ben de içinizden biriyim. Partimiz Kars Ardahan ve Iğdır yöresine büyük değer vererek içinizden biri olan beni Milletvekili adayı listesine yazdı. Sizlerin desteğiyle milletvekili seçileceğim inanıyorum. Ankara’da bir kapınız, bir vekiliniz olacağım. Hepinizin desteğine ihtiyacım var. Bunu hep birlikte başarabiliriz” diye konuştu. DÖVİZ OYUNUNU HEP BİRLİKTE BOZACAĞIZ AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür’ün de eşlik ettiği ziyaretlerde Çayırova Serhat Karslılar Derneği Başkanı Atilla Kızılboğa ve Çayırova Serhat Karslılar Derneği Başkanı Sefa Düğün ile dernek yöneticileri Ufuk Ekinci’ye başarılar dileyerek her zaman yanında olduklarını ve destek olacaklarını söylediler. Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyaretlerde Ekinci, hükümet yatırımlarından da bahsederek 24 Haziran’da AK Parti’nin yeniden güçlü bir şekilde iktidara gelmesi gerektiğini söyledi. Son günlerde döviz üzerinden Türkiye’ye zarar vermek isteyenler olduğuna dikkat çeken Ekinci, 24 Haziran’da oyunu hep birlikte bozacaklarını belirtti.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, yoğun bir tempoda 24 Haziran seçimleri için çalışıyor. Sahur vaktine kadar vatandaşla iç içe olan Ekinci, Çayırova’da Serhat Spor Kulübü ve Çayırova Serhat Karslılar Derneği’nde hemşerileriyle buluştu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, 24 Haziran seçimleri için seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gece geç saatlere kadar sokak sokak gezen Ekinci, sahur vaktine kadar vatandaşlarla birebir irtibat kuruyor.

ÇAYIROVA’DA HEMŞERİLERİNDEN TAM DESTEK

Çayırova’da hemşeri derneklerini ziyaret eden Milletvekili Adayı Ekinci, Çayırova Serhat Karslılar Derneği ve Çayırova Serhat Spor Kulübü’nü ziyaret ederek hemşerileriyle sohbet edip destek istedi. Kendisini evinde htiğini ve hemşerilerinin desteğinin çok önemli olduğunu ifade eden Ekinci, “Burası benim evim gibi. Ben de içinizden biriyim. Partimiz Kars Ardahan ve Iğdır yöresine büyük değer vererek içinizden biri olan beni Milletvekili adayı listesine yazdı. Sizlerin desteğiyle milletvekili seçileceğim inanıyorum. Ankara’da bir kapınız, bir vekiliniz olacağım. Hepinizin desteğine ihtiyacım var. Bunu hep birlikte başarabiliriz” diye konuştu.

DÖVİZ OYUNUNU HEP BİRLİKTE BOZACAĞIZ

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür’ün de eşlik ettiği ziyaretlerde Çayırova Serhat Karslılar Derneği Başkanı Atilla Kızılboğa ve Çayırova Serhat Karslılar Derneği Başkanı Sefa Düğün ile dernek yöneticileri Ufuk Ekinci’ye başarılar dileyerek her zaman yanında olduklarını ve destek olacaklarını söylediler. Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyaretlerde Ekinci, hükümet yatırımlarından da bahsederek 24 Haziran’da AK Parti’nin yeniden güçlü bir şekilde iktidara gelmesi gerektiğini söyledi. Son günlerde döviz üzerinden Türkiye’ye zarar vermek isteyenler olduğuna dikkat çeken Ekinci, 24 Haziran’da oyunu hep birlikte bozacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.