GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Ekipler her an temizliyor...

Dilovası 25.03.2020 - 16:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ekipler her an temizliyor...

Dilovası Belediyesi ekipleri korona virüs salgını nedeniyle kentin pek çok farklı noktasında sabah akşam hijyen ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Başkan Hamza Şayir’in talimatlarını harfiyen uygulayan ekipler, Dilovası’nda dezenfekte çalışmalarına imza atarken kenti pırıl pırıl yaparak önemli bir işe imza atıyorlar. Belediye ekipleri salgın nedeniyle gerçekleştirdikleri çalışmaları devam edeceklerini ifade ettiler. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Dilovası Belediyesi ekipleri korona virüs salgını nedeniyle kentin pek çok farklı noktasında sabah akşam hijyen ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Başkan Hamza Şayir’in talimatlarını harfiyen uygulayan ekipler, Dilovası’nda dezenfekte çalışmalarına imza atarken kenti pırıl pırıl yaparak önemli bir işe imza atıyorlar. Belediye ekipleri salgın nedeniyle gerçekleştirdikleri çalışmaları devam edeceklerini ifade ettiler.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.