EKK, Başbakan`ın programı nedeniyle iptal oldu

22.11.2016 - 08:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

EKK, Başbakan`ın programı nedeniyle iptal oldu

Ekonomi Koordinasyon Kurulu`nun bugün yapılması planlanan toplantısı Başbakan`ın İstanbul programı nedeniyle iptal edildi.

Bugün yapılması planlanan Ekonomi Koordinasyon Kurulu(EKK) toplantısının iptal edildiği bildirildi. Başbakan Binali Yıldırım bugün İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek olan 'Bilişim Zirvesi 2016'ya katılacak. Yıldırım'ın programı nedeniyle bugün 13:30'da düzenlenmesi beklenen EKK'nın iptal edildiği belirtiliyor. Yıldırım'ın günlük programında da İstanbul'da düzenlenecek zirve dışında bir gündemi bulunmuyor. EKK geçen hafta cuma günü toplanmış ve Merkez Bankası'nın ekonomik gelişmeleri yakından takip ettiği ve fiyat istikrarı hedefi doğrultusunda gereken tedbirleri alacağı bildirilmişti. EKK'nın bugün saat 13:30'da bir kez daha toplanacağı bildirilmişti, ancak Başbakan'ın programı nedeniyle toplantı yapılamayacak.
Ekonomi Koordinasyon Kurulu`nun bugün yapılması planlanan toplantısı Başbakan`ın İstanbul programı nedeniyle iptal edildi.

Bugün yapılması planlanan Ekonomi Koordinasyon Kurulu(EKK) toplantısının iptal edildiği bildirildi.

Başbakan Binali Yıldırım bugün İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek olan 'Bilişim Zirvesi 2016'ya katılacak. Yıldırım'ın programı nedeniyle bugün 13:30'da düzenlenmesi beklenen EKK'nın iptal edildiği belirtiliyor.

Yıldırım'ın günlük programında da İstanbul'da düzenlenecek zirve dışında bir gündemi bulunmuyor.

EKK geçen hafta cuma günü toplanmış ve Merkez Bankası'nın ekonomik gelişmeleri yakından takip ettiği ve fiyat istikrarı hedefi doğrultusunda gereken tedbirleri alacağı bildirilmişti.

EKK'nın bugün saat 13:30'da bir kez daha toplanacağı bildirilmişti, ancak Başbakan'ın programı nedeniyle toplantı yapılamayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.