Ekmeğe zam yolda

Kocaeli 24.04.2017 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ekmeğe zam yolda

16 Nisan referandum nedeniyle ertelenen ekmek zammının bu hafta uygulanması bekleniyor. Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya ve Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile görüştükten sonra 250 gram ekmeği 1.25 TL’den satmaya başlayacaklarını söyledi. Kocaeli’de 250 gram ekmek 1.00 TL’den satılıyor. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya ve Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, 2016 yılı sonunda alınan ve referandum sonuna bırakılan ekmek zammının bu hafta uygulanacağını söyledi. Kaya ve Sarı yaklaşık 40 aydır ekmeğe zam yapılmadığını, 250 gram ekmeğin 1.00 TL’den satıldığını belirterek, “Sayın valimiz ile görüştükten sonra 250 gram ekmeği 1.25 TL’den satmaya başlayacağız” dedi. MİNİBÜSE ZAM HAZİRANDA Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt Ocak ayında yüzde 10 zam talebinde bulunarak referandum sonrası uygulanmasını istemişti. Kurt’un bugünlerde zam talebinin gündeme alınmasını isteyeceği belirtiliyor. Bu arada toplu taşıma ücretlerine yapılacak zam talebinin Haziran ayında gündeme alınacağı öğrenildi. Yeni tarifenin tam bilet 2.50 TL, öğrenci bileti 1.60 TL, indirimli bilet 2.00 TL olması bekleniyor. Kaynak: Ekmeğe zam yolda        

16 Nisan referandum nedeniyle ertelenen ekmek zammının bu hafta uygulanması bekleniyor. Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya ve Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile görüştükten sonra 250 gram ekmeği 1.25 TL’den satmaya başlayacaklarını söyledi. Kocaeli’de 250 gram ekmek 1.00 TL’den satılıyor.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya ve Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, 2016 yılı sonunda alınan ve referandum sonuna bırakılan ekmek zammının bu hafta uygulanacağını söyledi. Kaya ve Sarı yaklaşık 40 aydır ekmeğe zam yapılmadığını, 250 gram ekmeğin 1.00 TL’den satıldığını belirterek, “Sayın valimiz ile görüştükten sonra 250 gram ekmeği 1.25 TL’den satmaya başlayacağız” dedi.

MİNİBÜSE ZAM HAZİRANDA

Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt Ocak ayında yüzde 10 zam talebinde bulunarak referandum sonrası uygulanmasını istemişti. Kurt’un bugünlerde zam talebinin gündeme alınmasını isteyeceği belirtiliyor. Bu arada toplu taşıma ücretlerine yapılacak zam talebinin Haziran ayında gündeme alınacağı öğrenildi. Yeni tarifenin tam bilet 2.50 TL, öğrenci bileti 1.60 TL, indirimli bilet 2.00 TL olması bekleniyor. Kaynak: Ekmeğe zam yolda


 


 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.