Ekmek aynı kalacak.

Ekonomi 15.12.2016 - 07:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ekmek aynı kalacak.

GIDA Bakanlığı, Ekim ayında un üreticilerinin fiyatlara yüzde 15-20 arası spekülatif zam yaparak ekmek fiyatları üzerinde baskı yaratması üzerine gerekli tedbirleri aldı. Bakan Faruk Çelik, bu hafta sonu, fırıncı ve uncularla bir araya gelerek önümüzdeki yıl zam yapmamaları için çağrıda bulunacak ve bunun için aldıkları önlemleri kendilerine deklare edecek. Bu kapsamda ekmek fiyatlarında bir artışın yaşanmaması için Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) vadeli buğday satışına başlayacak..

GIDA Bakanlığı, Ekim ayında un üreticilerinin fiyatlara yüzde 15-20 arası spekülatif zam yaparak  üzerinde baskı yaratması üzerine gerekli tedbirleri aldı. Bakan Faruk Çelik, bu hafta sonu, fırıncı ve uncularla bir araya gelerek önümüzdeki yıl zam yapmamaları için çağrıda bulunacak ve bunun için aldıkları önlemleri kendilerine deklare edecek. Bu kapsamda ekmek fiyatlarında bir artışın yaşanmaması için Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) vadeli buğday satışına başlayacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.