Ekmekte yeni yıla kadar artış yok.

Ekonomi 08.09.2018 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ekmekte yeni yıla kadar artış yok.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, un fiyatlarına ilişkin, "Fakirin fukaranın ekmeğini fırsat bilip bunu bir şekilde kullanmaya çalışan fırsatçılara sesleniyorum, vatandaşın ekmeğine göz diktirmeyeceğiz. Yeni yıla kadar ekmekte fiyat artışı yok" dedi. BİM, A101, Migros, Carrefour ve Metro'yla görüştüğünü anlatan Pakdemirli, "Bu marketler yeni yıla kadar fiyatı artırmayacağını açıkladı" diye konuştu..

 ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, un fiyatlarına ilişkin, "Fakirin fukaranın ekmeğini fırsat bilip bunu bir şekilde kullanmaya çalışan fırsatçılara sesleniyorum, vatandaşın ekmeğine göz diktirmeyeceğiz. a kadar te fiyat artışı yok" dedi. BİM, A101, Migros, Carrefour ve 'yla görüştüğünü anlatan Pakdemirli, "Bu marketler yeni yıla kadar fiyatı artırmayacağını açıkladı" diye konuştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.