19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

EKSİK EVRAĞA CEZA YAĞDI

Gebze 26.01.2016 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

EKSİK EVRAĞA CEZA YAĞDI

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün devam eden denetimlerinde eksik evraklara trafiğe çıkan araçların sürücülerine ceza kesildi.

Gebze Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri  ilçenin dört bir yanında uygulamalarını sürdürüyor. Polis ekipleri belirlenen gün ve saatlerde yine araç ve yayalar üzerinde  eş zamanlı olarak uygulama yaptılar.  Gebze Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı  polis  ekipleri  ilçenin farklı noktalarında belirlenen programa göre uygulamalarını sürdürüyor. Emniyet Müdürlüğü tarafından  belirlenen programa göre önceki akşam Beylikbağı ve birkaç noktada  eş zamanlı olarak  uygulama yapıldı. Yapılan uygulamalarda araçlar ve araçların içindeki şahısların üst aramaları yapıldı. Şüpheli kişilerle ilgili olarak  GBT sorgulaması yapılırken, evrakları eksik olarak trafiğe çıkan araç sürücülerine ise ceza yazıldı. 
Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün devam eden denetimlerinde eksik evraklara trafiğe çıkan araçların sürücülerine ceza kesildi.

Gebze Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri  ilçenin dört bir yanında uygulamalarını sürdürüyor. Polis ekipleri belirlenen gün ve saatlerde yine araç ve yayalar üzerinde  eş zamanlı olarak uygulama yaptılar. 
Gebze Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı  polis  ekipleri  ilçenin farklı noktalarında belirlenen programa göre uygulamalarını sürdürüyor. Emniyet Müdürlüğü tarafından  belirlenen programa göre önceki akşam Beylikbağı ve birkaç noktada  eş zamanlı olarak  uygulama yapıldı. Yapılan uygulamalarda araçlar ve araçların içindeki şahısların üst aramaları yapıldı. Şüpheli kişilerle ilgili olarak  GBT sorgulaması yapılırken, evrakları eksik olarak trafiğe çıkan araç sürücülerine ise ceza yazıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.