19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eksikleri tamamlamak için geliyoruz!

Gebze 07.05.2019 - 16:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eksikleri tamamlamak için geliyoruz!

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı aylık Divan toplantısında buluştu. Toplantı da konuşan İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Eksik olanları tamamlamak, yapılan yanlışları düzeltmek için geliyoruz.”dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, aylık divan toplantısını gerçekleştirdi. Yeniden Refah, Divan toplantısını yeni yerinde gerçekleştirdi. Coşkulu bir atmosferde yoğun bir katılım ile icra edilen Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Divanı renkli bir tablo ortaya çıkardı.  Toplantı divan kurulu, Yılmaz Karagülle’nin divan başkanlığında; Engin Kılıç, Mehmet Kocaman, Yaşar Birgül ve Emin Gürcan tarafından oluşturuldu. Divanda İlçe teşkilatı Birim başkanları ,gençlik kolları mahalle temsilcileri raporlarını sundu. İKİNCİ 40 YIL Raporların sunumunun ardından İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Karagülle kısa bir selamlama konuşması yaptı. Karagülle ; “Bizde Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde Milli Görüş bayrağını önce Gebze sonra Kocaeli ve sonra bütün Türkiye semalarına dikeceğiz.” Dedi. Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ise şunları söyledi: “Milli görüşün tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yılı başlattık. Bizler yıkmak için değil, ayrıştırmak için değil, ötekileştirmek, suçlamak için değil, hiçbir ayrım gözetmeksizin 82 milyon insanı kucaklamak için geliyoruz inşallah. Bundan dolayıdır ki birinci 40 yılda koalisyon ortağı olduktan sonra ikinci 40 yılda tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yıl başlamıştır. Türkiye'nin her yerinde yapılan siyasi toplantılarda milli görüş ve Erbakan heyecanı başlamıştır. İkinci 40 yıl harekâtı bütün ezilenlere gariplere hayırlı olsun. HİÇ BİR AYRIM YAPMAYACAĞIZ Bizim gücümüz ihlas, samimiyet ve şuurundan kaynaklanıyor. Mevcut iktidar gitsin de kim gelirse gelsin siyaseti değil ülkenin sorunları çözülsün de kim çözerse çözsün anlayışıyla geliyoruz. Eksik olanları tamamlamak, yapılan yanlışları düzeltmek için geliyoruz. Biz hiçbir ayrım yapmaksızın 82 milyon insanı kucaklamak için 7 milyar insanın selamete ermesi için geliyoruz. Bizim iktidarımızda ülke kaynaklarının; üretim, sanayii, yüksek teknoloji üretimi, eğitim, yerli tarım ve hayvancılık üretimine aktarılacaktır. Ekonomide, dış politikada, eğitimde atacağımız adımlarla Yeniden Refah Partisi olarak adım adım bütün Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz. Fakire sayısını artıran değil fakirliği ortadan kaldıran siyaset yapacağız diye konuştu. Divana Katılanlara teşekkür etti.
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı aylık Divan toplantısında buluştu. Toplantı da konuşan İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Eksik olanları tamamlamak, yapılan yanlışları düzeltmek için geliyoruz.”dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, aylık divan toplantısını gerçekleştirdi. Yeniden Refah, Divan toplantısını yeni yerinde gerçekleştirdi. Coşkulu bir atmosferde yoğun bir katılım ile icra edilen Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Divanı renkli bir tablo ortaya çıkardı.  Toplantı divan kurulu, Yılmaz Karagülle’nin divan başkanlığında; Engin Kılıç, Mehmet Kocaman, Yaşar Birgül ve Emin Gürcan tarafından oluşturuldu. Divanda İlçe teşkilatı Birim başkanları ,gençlik kolları mahalle temsilcileri raporlarını sundu.

İKİNCİ 40 YIL

Raporların sunumunun ardından İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Karagülle kısa bir selamlama konuşması yaptı. Karagülle ; “Bizde Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde Milli Görüş bayrağını önce Gebze sonra Kocaeli ve sonra bütün Türkiye semalarına dikeceğiz.” Dedi. Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ise şunları söyledi: “Milli görüşün tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yılı başlattık. Bizler yıkmak için değil, ayrıştırmak için değil, ötekileştirmek, suçlamak için değil, hiçbir ayrım gözetmeksizin 82 milyon insanı kucaklamak için geliyoruz inşallah. Bundan dolayıdır ki birinci 40 yılda koalisyon ortağı olduktan sonra ikinci 40 yılda tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yıl başlamıştır. Türkiye'nin her yerinde yapılan siyasi toplantılarda milli görüş ve Erbakan heyecanı başlamıştır. İkinci 40 yıl harekâtı bütün ezilenlere gariplere hayırlı olsun.

HİÇ BİR AYRIM YAPMAYACAĞIZ

Bizim gücümüz ihlas, samimiyet ve şuurundan kaynaklanıyor. Mevcut iktidar gitsin de kim gelirse gelsin siyaseti değil ülkenin sorunları çözülsün de kim çözerse çözsün anlayışıyla geliyoruz. Eksik olanları tamamlamak, yapılan yanlışları düzeltmek için geliyoruz. Biz hiçbir ayrım yapmaksızın 82 milyon insanı kucaklamak için 7 milyar insanın selamete ermesi için geliyoruz. Bizim iktidarımızda ülke kaynaklarının; üretim, sanayii, yüksek teknoloji üretimi, eğitim, yerli tarım ve hayvancılık üretimine aktarılacaktır. Ekonomide, dış politikada, eğitimde atacağımız adımlarla Yeniden Refah Partisi olarak adım adım bütün Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz. Fakire sayısını artıran değil fakirliği ortadan kaldıran siyaset yapacağız diye konuştu. Divana Katılanlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.