El ele mutlu yarınlara

Spor 20.04.2016 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

El ele mutlu yarınlara

Gebzespor başkanlığıyla BAL’da iki sezonu geride bırakan İlker Çakır, geride kalan iki yılda attığı önemli adımların meyvalarını gelecek sezon almaya kararlı. Transferde kesenin ağzını açacak olan Başkan Çakır, Teknik Direktör Cengiz Demir ile birlikte transferde hummalı bir çalışma gerçekleştirecek.

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana spor otoritelerinin gıptayla baktığı Gebzespor Başkanı İlker Çakır, gözünü kararttı. Kulübün borçlarını büyük oranda temizleyen ve aydınlık bir Gebzespor için harekete geçen Başkan Çakır, Gebzespor’un yarınlarına ışık tutmaya devam ediyor. İdari anlamda elde ettiği başarıyı sportif olarak da yakalamaya kararlı olan Çakır, transfer sezonunda Gebzespor taraftarlarını ayağa kaldıracak olan isimleri kadroya katacak. İNCE ELEYİP SIK DOKUYACAKLAR Kocaelispor-Sultangazispor maçı sonrasında teknik ekiple toplantı yapacak olan Başkan Çakır, Teknik Direktör Cengiz Demir ile birlikte koordineli bir çalışma gerçekleştirerek transferde ince eleyip sık dokuyacak. Transferde hummalı bir çalışma yapacak olan Başkan Çakır, teknik ekibin istediği isimleri transfer etmek için yoğun bir mesai harcayacak. ŞAMPİYONLUĞUN 1 NUMARALI FAVORİSİ OLACAK Yeni transferlerin uyum sürecini en asgariye indirme adına aynı takımdan en az 5 ismi transfer etmesi gündemde olan Çakır, gelecek sezon şampiyonluğun 1 numara favorisi olacak bir takım ortaya çıkaracak. İşini bu kez şansa bırakmayacak olan Başkan Çakır, Gebzespor camiasının özlem duyduğu profesyonel liglere geri dönüşü için tüm imkanları seferber edecek.
Gebzespor başkanlığıyla BAL’da iki sezonu geride bırakan İlker Çakır, geride kalan iki yılda attığı önemli adımların meyvalarını gelecek sezon almaya kararlı. Transferde kesenin ağzını açacak olan Başkan Çakır, Teknik Direktör Cengiz Demir ile birlikte transferde hummalı bir çalışma gerçekleştirecek.

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana spor otoritelerinin gıptayla baktığı Gebzespor Başkanı İlker Çakır, gözünü kararttı. Kulübün borçlarını büyük oranda temizleyen ve aydınlık bir Gebzespor için harekete geçen Başkan Çakır, Gebzespor’un yarınlarına ışık tutmaya devam ediyor. İdari anlamda elde ettiği başarıyı sportif olarak da yakalamaya kararlı olan Çakır, transfer sezonunda Gebzespor taraftarlarını ayağa kaldıracak olan isimleri kadroya katacak.

İNCE ELEYİP SIK DOKUYACAKLAR

Kocaelispor-Sultangazispor maçı sonrasında teknik ekiple toplantı yapacak olan Başkan Çakır, Teknik Direktör Cengiz Demir ile birlikte koordineli bir çalışma gerçekleştirerek transferde ince eleyip sık dokuyacak. Transferde hummalı bir çalışma yapacak olan Başkan Çakır, teknik ekibin istediği isimleri transfer etmek için yoğun bir mesai harcayacak.

ŞAMPİYONLUĞUN 1 NUMARALI FAVORİSİ OLACAK

Yeni transferlerin uyum sürecini en asgariye indirme adına aynı takımdan en az 5 ismi transfer etmesi gündemde olan Çakır, gelecek sezon şampiyonluğun 1 numara favorisi olacak bir takım ortaya çıkaracak. İşini bu kez şansa bırakmayacak olan Başkan Çakır, Gebzespor camiasının özlem duyduğu profesyonel liglere geri dönüşü için tüm imkanları seferber edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.