El emeği göz nuru sergi açıldı

Darıca 09.05.2017 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

El emeği göz nuru sergi açıldı

Darıca Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi düzenlenen törenle açıldı. Yıl boyunca çeşitli etkinliklerde kurs alarak sertifikalarına kavuşan kursiyerlerin ortaya çıkardığı eserlerden kurulu sergi Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın katılımıyla açıldı.

Kaymakam Karaman’ın yanısıra Darıca İlçe Emniyet Müdürü hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rahim Kılıç, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Halil Toprak, Bayramoğlu Mahalle Muhtarı Ferman Aktaş, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin, Darıca’da idari birim müdürleri, okul müdürleri, Hospital Park Kurumsal İlişki Uzmanları Damla Yaldır ve Tuğçe Güler, sergi açılış töreninde gösteri yapan öğrencilerin velileri, kursiyerler ve kurs öğretmenleri katıldı. Açılış töreninde Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Darıca Kaymakamı Ömer Karaman davetlilere yönelik bir selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Kaymakam Karaman konuşmasında, Darıcalı ev hanımlarına yönelik sürekli olarak projeler geliştirdiklerini onların kişisel donanımlarını sağlamak ve gelir elde etmek adına bir çok branşta kurs açtıklarını, ortaya koydukları ürünlerin satışı içinde bir ortam hazırladıklarını ifade etti. Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Şehirler ve Kültürler Şöleni için sahilde bu el becerilerinden oluşan ürünlerin satışı içinde stant kurulumu için girişimde bulunacağının sözünü veren Darıca Kaymakamı Ömer Karaman daha sonra beraberindeki protokol mensupları ile birlikte serginin açılış kurdelesini kesti. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi düzenlenen törenle açıldı. Yıl boyunca çeşitli etkinliklerde kurs alarak sertifikalarına kavuşan kursiyerlerin ortaya çıkardığı eserlerden kurulu sergi Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın katılımıyla açıldı.

Kaymakam Karaman’ın yanısıra Darıca İlçe Emniyet Müdürü hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rahim Kılıç, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Halil Toprak, Bayramoğlu Mahalle Muhtarı Ferman Aktaş, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin, Darıca’da idari birim müdürleri, okul müdürleri, Hospital Park Kurumsal İlişki Uzmanları Damla Yaldır ve Tuğçe Güler, sergi açılış töreninde gösteri yapan öğrencilerin velileri, kursiyerler ve kurs öğretmenleri katıldı. Açılış töreninde Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Darıca Kaymakamı Ömer Karaman davetlilere yönelik bir selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Kaymakam Karaman konuşmasında, Darıcalı ev hanımlarına yönelik sürekli olarak projeler geliştirdiklerini onların kişisel donanımlarını sağlamak ve gelir elde etmek adına bir çok branşta kurs açtıklarını, ortaya koydukları ürünlerin satışı içinde bir ortam hazırladıklarını ifade etti. Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Şehirler ve Kültürler Şöleni için sahilde bu el becerilerinden oluşan ürünlerin satışı içinde stant kurulumu için girişimde bulunacağının sözünü veren Darıca Kaymakamı Ömer Karaman daha sonra beraberindeki protokol mensupları ile birlikte serginin açılış kurdelesini kesti.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.