19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

El mi yaman, bey mi yaman?

Spor 06.12.2019 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

El mi yaman, bey mi yaman?

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 16.haftasında deplasmanda lider Karacabey Belediyespor’a konuk olacak. Son iki haftada Pazarspor ve Osmaniyespor yenilgileri alarak zirvenin 5 puan gerisine düşen sarı yeşilli ekibimiz, zorlu Bursa deplasmanında sürprize imza atarak dengeleri değiştirmek istiyor. KARACABEY’İN İÇERİDE YENİLGİSİ YOK İç sahada henüz yenilgisi bulunmayan Karacabey karşısında kazanarak rakibine ilk yenilgisini tattırmak isteyen sarı yeşilli ekibimiz, sabırlı ve mücadeleci bir futbolla istediği skoru almayı hedefliyor. Temsilcimizde eksik bir oyuncu bulunmazken, hafif sakatlığı bulunan ve dün yapılan antrenmana çıkmayan Nebi Tiryakioğlu’nun durumu maç saatinde belli olacak. M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesi Özer Özden yönetecek.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 16.haftasında deplasmanda lider Karacabey Belediyespor’a konuk olacak. Son iki haftada Pazarspor ve Osmaniyespor yenilgileri alarak zirvenin 5 puan gerisine düşen sarı yeşilli ekibimiz, zorlu Bursa deplasmanında sürprize imza atarak dengeleri değiştirmek istiyor.

KARACABEY’İN İÇERİDE YENİLGİSİ YOK

İç sahada henüz yenilgisi bulunmayan Karacabey karşısında kazanarak rakibine ilk yenilgisini tattırmak isteyen sarı yeşilli ekibimiz, sabırlı ve mücadeleci bir futbolla istediği skoru almayı hedefliyor. Temsilcimizde eksik bir oyuncu bulunmazken, hafif sakatlığı bulunan ve dün yapılan antrenmana çıkmayan Nebi Tiryakioğlu’nun durumu maç saatinde belli olacak. M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesi Özer Özden yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.