19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ELDE VAR 2

Spor 28.11.2016 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ELDE VAR 2

ELDE VAR 2

Geçen hafta oynanan Çayırovaspor maçı öncesinde açıklama yaparak devre arasına kadar 5’te 5 yapacaklarını söyleyen Gebzespor Başkanı İlker Çakır, bu açıklamasının ardından oynanan 2 maçı da kazanmanın mutluluğunu yaşıyor. Çayırovaspor ve Vefaspor karşılaşmalarını gol yemeden kazanan Gebzespor’un kalan 3 maçı da kazanacağını savunan Başkan Çakır, takımına olan güveninin her fırsatta yineleyerek camiaya özgüven veriyor. GEBZESPOR’UN KALAN MAÇLARI: K.Bulvarspor (d) B.Vitraspor Edirnespor(d)
ELDE VAR 2

Geçen hafta oynanan Çayırovaspor maçı öncesinde açıklama yaparak devre arasına kadar 5’te 5 yapacaklarını söyleyen Gebzespor Başkanı İlker Çakır, bu açıklamasının ardından oynanan 2 maçı da kazanmanın mutluluğunu yaşıyor. Çayırovaspor ve Vefaspor karşılaşmalarını gol yemeden kazanan Gebzespor’un kalan 3 maçı da kazanacağını savunan Başkan Çakır, takımına olan güveninin her fırsatta yineleyerek camiaya özgüven veriyor.

GEBZESPOR’UN KALAN MAÇLARI:

K.Bulvarspor (d)

B.Vitraspor

Edirnespor(d)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.