“ELEŞTİRİLERİN TADI KAÇIRILMAMALI”

Kocaeli 21.10.2016 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“ELEŞTİRİLERİN TADI KAÇIRILMAMALI”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve ekibini MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ile yönetimi karşıladı.

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bugün uzun yıllardan sonra ilk defa CHP İl Başkanı MHP’yi ziyaret ediyor. Bu anlamda ailemdeki sosyal demokratlardan çok duyduğum bir isimdi Cengiz Sarıbay. CHP’nin zor dönemlerinde il başkanlığı görevine getirilmiş başarıları avukat olarak duyduğum bir isim. Kocaeli’deki il başkanları toplantısının mimarı da Cengiz Sarıbay. Diğer illerde böyle bir toplantı yapılmıyor.  MHP’yi ziyaret eden ilk il başkanı olarak tarihe geçtiniz. Biz de iadeyi ziyarette buluşacağız. Bugün Plaj Yolu muhtarının göreve iadesi ile ilgili bizim duruşumuz ne kadar anlam ifade ediyorsa başbuğumuz Alparslan Türkeş’in isminin Yahya Kaptan’da üst geçide verilmesi o kadar anlam ifade ediyor. Diyaloğun ürünü budur. Biz doğruları söyleyeceğiz. Ruh denilen ortak paydada buluşma bizim için önem arz eder” dedi.  BİZİ BAĞRINIZA BASTINIZ CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise, “Yolda merhabalaştığımız insanlarız. Siyaseti seviyeli götürmek bize düşüyor. Bizi bağrınıza basarak karşıladığını htik. Teşekkür ediyoruz. Türkiye’de bir yumuşamaya ihtiyaç var. Yeterince düşmanımız var. Kendi içimizde ayrışırsak altından kalkamayız. Farklı düşündüğümüz için farklı partilerdeyiz. Bu gayet normal. Eleştirilerimiz tabii ki olacak. Seviyesini her zaman kollamamız lazım. İzmit Türkiye’ye örnek olacak. EN YAKIN HİSSETTİĞİM İL BAŞKANI İl Başkanı konusunda en yakın htiğim Aydın başkanım. Zaman zaman çatlak sesler çıkıyor. Ama Bahçeli ile uğraşmayacağız. Aydın Bey de Kemal Bey ile uğraşmayacak. Biz burada yerel yönetimlerle ilgili eleştirilerimiz yaparız. Eleştirilerde tadını kaçırmamamız lazım. MHP Türkiye’nin en eski partilerinden biri. 1960’lı yıllardan sonra Cumhuriyetçi Milliyetçi Birlik Partisi olarak kuruldu. CHP zaten Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi. Bugün MHP de bazı konularda farklı düşünsek bile; milliyetçilik, devrimcilik, ulusalcılıkta farklı düşünmüyoruz” dedi.   
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve ekibini MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ile yönetimi karşıladı.

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bugün uzun yıllardan sonra ilk defa CHP İl Başkanı MHP’yi ziyaret ediyor. Bu anlamda ailemdeki sosyal demokratlardan çok duyduğum bir isimdi Cengiz Sarıbay. CHP’nin zor dönemlerinde il başkanlığı görevine getirilmiş başarıları avukat olarak duyduğum bir isim. Kocaeli’deki il başkanları toplantısının mimarı da Cengiz Sarıbay. Diğer illerde böyle bir toplantı yapılmıyor.  MHP’yi ziyaret eden ilk il başkanı olarak tarihe geçtiniz. Biz de iadeyi ziyarette buluşacağız. Bugün Plaj Yolu muhtarının göreve iadesi ile ilgili bizim duruşumuz ne kadar anlam ifade ediyorsa başbuğumuz Alparslan Türkeş’in isminin Yahya Kaptan’da üst geçide verilmesi o kadar anlam ifade ediyor. Diyaloğun ürünü budur. Biz doğruları söyleyeceğiz. Ruh denilen ortak paydada buluşma bizim için önem arz eder” dedi. 

BİZİ BAĞRINIZA BASTINIZ
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise, “Yolda merhabalaştığımız insanlarız. Siyaseti seviyeli götürmek bize düşüyor. Bizi bağrınıza basarak karşıladığını htik. Teşekkür ediyoruz. Türkiye’de bir yumuşamaya ihtiyaç var. Yeterince düşmanımız var. Kendi içimizde ayrışırsak altından kalkamayız. Farklı düşündüğümüz için farklı partilerdeyiz. Bu gayet normal. Eleştirilerimiz tabii ki olacak. Seviyesini her zaman kollamamız lazım. İzmit Türkiye’ye örnek olacak.

EN YAKIN HİSSETTİĞİM İL BAŞKANI
İl Başkanı konusunda en yakın htiğim Aydın başkanım. Zaman zaman çatlak sesler çıkıyor. Ama Bahçeli ile uğraşmayacağız. Aydın Bey de Kemal Bey ile uğraşmayacak. Biz burada yerel yönetimlerle ilgili eleştirilerimiz yaparız. Eleştirilerde tadını kaçırmamamız lazım. MHP Türkiye’nin en eski partilerinden biri. 1960’lı yıllardan sonra Cumhuriyetçi Milliyetçi Birlik Partisi olarak kuruldu. CHP zaten Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi. Bugün MHP de bazı konularda farklı düşünsek bile; milliyetçilik, devrimcilik, ulusalcılıkta farklı düşünmüyoruz” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.