Elini vicdanına koy muhalif kardeşim

Siyaset 11.07.2020 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Elini vicdanına koy muhalif kardeşim

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın modacı kızı Dilara Türkkan emniyet şeridi ihlali yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşmış, paylaşıma ise büyük tepkiler gelmişti. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da konuyu köşesinden gündeme getirdi. İşte Ahmet Hakan’ın konuyla ilgili yazısı:   MİLLETVEKİLİ KIZININ ÇAKARLI ARAÇ KEYFİİ İYİ Partili bir milletvekilinin kızı, çakarlı araçla hızla ulaşmış ulaşacağı yere... Bunu da sosyal medya hesabından herkese büyük bir çalımla aktarmış. * Elini vicdanına koy da söyle muhalif kardeşim: * İYİ Partili milletvekilinin şu yaptığını, AK Partili bir milletvekilinin kızı yapsaydı... Yeri göğü inletmez miydin? Söyle... Dinine, imanına doğruyu söyle ama.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın modacı kızı Dilara Türkkan emniyet şeridi ihlali yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşmış, paylaşıma ise büyük tepkiler gelmişti. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da konuyu köşesinden gündeme getirdi. İşte Ahmet Hakan’ın konuyla ilgili yazısı:  

MİLLETVEKİLİ KIZININ ÇAKARLI ARAÇ KEYFİİ

İYİ Partili bir milletvekilinin kızı, çakarlı araçla hızla ulaşmış ulaşacağı yere...

Bunu da sosyal medya hesabından herkese büyük bir çalımla aktarmış.

*

Elini vicdanına koy da söyle muhalif kardeşim:

*

İYİ Partili milletvekilinin şu yaptığını, AK Partili bir milletvekilinin kızı yapsaydı...

Yeri göğü inletmez miydin?

Söyle...

Dinine, imanına doğruyu söyle ama.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.