ELLER YUKARI 1-1

Spor 11.02.2018 - 18:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ELLER YUKARI 1-1

Gebzespor’a hakem darbesi. Mor beyazlılar, akıl almaz goller kaçırdığı maçta İnegöl Kurtulş ile 1-1 berabere kalırken, maçın hakemi Serhad Ürkez, aleyhimize çaldığı düdüklerle Gebzespor’a şampiyonluk yolunda ağır bir darbe vurdu.

BAL 11.Grup temsilcimiz Gebzespor, sahasında ağırladığı İnegöl Kurtuluşspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı. Liderliği Beylerbeyispor’a kaptıran Menekşe, 3.sıraya gerilerken, maçın hakemi Serhad Ürkmez çaldığı ve çalmadığı düdüklerle Gebzespor taraftarlarını çileden çıkarttı. NİKO VE BEBBE NELER KAÇIRDI NELER Karşılaşmanın ilk yarısında Niko, Bebbe ve Oğuz ile çok net fırsatlarlardan faydalanamayan Gebzespor, ilk yarının uzatma dakikalarında çok tartışılaşacak bir penaltı kararıyla 1-0 geriye düştü. Sol çaprazdan ceza sahasında giren Gökhan Bağdemir, ayağını Oğulcan’a takıp kendini yere bırakınca maçın hakemi beyaz noktayı gönderdi. Topun başında geçen Gökhan, Bursa temsilcisini soyunma odasına 1-0 üstün götürdü. OĞUZ KALECİYE NİŞANLADI Mücadelenin ikinci yarısına taraftarının müthiş desteğiyle hızlı giren Gebzespor, 50’de Oğuz Başaran ile inanılmaz bir pozisyonu gole çeviremedi. Maçı tek kaleye çeviren Gebzespor, tüm haklarıyla rakip kaleye yüklenirken, gol kaçırma yarışına girdi. Mücadelenin hakemi Serhad Ürkmez, oyunu yavaşlatan rakip takım oyuncularına uyarı dahi yapmaktan geri kalırken, sarı kartına başvurmadı. VURUR’DAN RİSK, NİKO’DAN UMUT 71’de Batuhan ve Ufuk’u oyuna alarak forveti üçleyen Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur, ‘ya hep, ya hiç’ diyerek tüm riskleri aldı. Aleyhimize çaldığı düdüklerle mor beyazlıları sindiren hakem Ürkmez’e rağmen Ukraynalı Niko’nun 71.dakikada 25 metreden attığı harika gol Gebzespor’u galibiyet için umutlandırdı. HAKEM ÜRKMEZ HIZIMIZI KESTİ Maçın ikinci yarısında 11 kişiyle topun arkasına geçerek müthiş bir mücadele gösteren İnegöl Kurtuluşspor karşısında galibiyet için yüklenen Gebzespor, vites arttırdığı dakikalarda hakem Serhad Ürkmez’e takıldı. Yedek kulübemizi de çığrından çıkaran Ürkmez, oyundan çıkan Oğuz’a sa sarı kart göstermeyi ihmal etmedi. 90+2’de Ufuk Gülez’in nefis şutu direkte patlarken, Gebzespor zirve yolunda hayati 2 puanı sahasında bıraktı.
Gebzespor’a hakem darbesi. Mor beyazlılar, akıl almaz goller kaçırdığı maçta İnegöl Kurtulş ile 1-1 berabere kalırken, maçın hakemi Serhad Ürkez, aleyhimize çaldığı düdüklerle Gebzespor’a şampiyonluk yolunda ağır bir darbe vurdu.

BAL 11.Grup temsilcimiz Gebzespor, sahasında ağırladığı İnegöl Kurtuluşspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı. Liderliği Beylerbeyispor’a kaptıran Menekşe, 3.sıraya gerilerken, maçın hakemi Serhad Ürkmez çaldığı ve çalmadığı düdüklerle Gebzespor taraftarlarını çileden çıkarttı.

NİKO VE BEBBE NELER KAÇIRDI NELER

Karşılaşmanın ilk yarısında Niko, Bebbe ve Oğuz ile çok net fırsatlarlardan faydalanamayan Gebzespor, ilk yarının uzatma dakikalarında çok tartışılaşacak bir penaltı kararıyla 1-0 geriye düştü. Sol çaprazdan ceza sahasında giren Gökhan Bağdemir, ayağını Oğulcan’a takıp kendini yere bırakınca maçın hakemi beyaz noktayı gönderdi. Topun başında geçen Gökhan, Bursa temsilcisini soyunma odasına 1-0 üstün götürdü.

OĞUZ KALECİYE NİŞANLADI

Mücadelenin ikinci yarısına taraftarının müthiş desteğiyle hızlı giren Gebzespor, 50’de Oğuz Başaran ile inanılmaz bir pozisyonu gole çeviremedi. Maçı tek kaleye çeviren Gebzespor, tüm haklarıyla rakip kaleye yüklenirken, gol kaçırma yarışına girdi. Mücadelenin hakemi Serhad Ürkmez, oyunu yavaşlatan rakip takım oyuncularına uyarı dahi yapmaktan geri kalırken, sarı kartına başvurmadı.

VURUR’DAN RİSK, NİKO’DAN UMUT

71’de Batuhan ve Ufuk’u oyuna alarak forveti üçleyen Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur, ‘ya hep, ya hiç’ diyerek tüm riskleri aldı. Aleyhimize çaldığı düdüklerle mor beyazlıları sindiren hakem Ürkmez’e rağmen Ukraynalı Niko’nun 71.dakikada 25 metreden attığı harika gol Gebzespor’u galibiyet için umutlandırdı.

HAKEM ÜRKMEZ HIZIMIZI KESTİ

Maçın ikinci yarısında 11 kişiyle topun arkasına geçerek müthiş bir mücadele gösteren İnegöl Kurtuluşspor karşısında galibiyet için yüklenen Gebzespor, vites arttırdığı dakikalarda hakem Serhad Ürkmez’e takıldı. Yedek kulübemizi de çığrından çıkaran Ürkmez, oyundan çıkan Oğuz’a sa sarı kart göstermeyi ihmal etmedi. 90+2’de Ufuk Gülez’in nefis şutu direkte patlarken, Gebzespor zirve yolunda hayati 2 puanı sahasında bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.