19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ellibeş, “100.yıl coşkusunu yaşayacağız!”

Siyaset 19.04.2020 - 18:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ellibeş, “100.yıl coşkusunu yaşayacağız!”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100.Yılını evlerde ama hep birlikte kutlayacaklarını belirterek, “23 Nisan’da saat 21.00’de hepimiz evlerimizde balkona, cama çıkıp İstiklal Marşımızı en gür şekilde okuyarak bu birliğimizi tüm dünyaya haykıralım” dedi. 100.YIL COŞKUSU AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, video konferansla gerçekleşecek haftalık olağan yönetim kurulu toplantısından önce çağrı yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 100.yılını bu hafta kutlayacaklarını hatırlatan Başkan Ellibeş, şunları söyledi: “Korona Virüsle mücadelemiz kararlılıkla devam ederken, hayatımızı tamamen kaplamasına da izin vermeyeceğiz. Bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 100.yılını kutlayacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Meclis Başkanımız Mustafa Şentop’un bir çağrısı olmuştu. 23 Nisan’da saat 21.00’de balkonlarımıza, camlara çıkarak İstiklal Marşımızı en gür şekilde okuyalım demişti. Koronavirüs nedeniyle evlerimizden çıkamıyor olsak da, aynı saatte İstiklal Marşımızı hep beraber okuyarak bütün dünyaya birliğimizi, bütünlüğümüzü haykıralım. Koronavirüs bu coşkuyu yaşamamıza engel olmasın”.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100.Yılını evlerde ama hep birlikte kutlayacaklarını belirterek, “23 Nisan’da saat 21.00’de hepimiz evlerimizde balkona, cama çıkıp İstiklal Marşımızı en gür şekilde okuyarak bu birliğimizi tüm dünyaya haykıralım” dedi.

100.YIL COŞKUSU

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, video konferansla gerçekleşecek haftalık olağan yönetim kurulu toplantısından önce çağrı yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 100.yılını bu hafta kutlayacaklarını hatırlatan Başkan Ellibeş, şunları söyledi: “Korona Virüsle mücadelemiz kararlılıkla devam ederken, hayatımızı tamamen kaplamasına da izin vermeyeceğiz. Bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 100.yılını kutlayacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Meclis Başkanımız Mustafa Şentop’un bir çağrısı olmuştu. 23 Nisan’da saat 21.00’de balkonlarımıza, camlara çıkarak İstiklal Marşımızı en gür şekilde okuyalım demişti. Koronavirüs nedeniyle evlerimizden çıkamıyor olsak da, aynı saatte İstiklal Marşımızı hep beraber okuyarak bütün dünyaya birliğimizi, bütünlüğümüzü haykıralım. Koronavirüs bu coşkuyu yaşamamıza engel olmasın”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.