Ellibeş de polemiğine ortak oldu!

Siyaset 11.12.2019 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ellibeş de polemiğine ortak oldu!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile AK Partili meclis üyesi Şener İnce arasında geçen ‘Camiye ayakkabıyla girdiler’ polemiğine ortak oldu. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz günlerde kent kamuoyunda gündem olan ve uzun süre tartışılan cami polemiğine sonunda dahil oldu. ‘Camiye ayakkabıyla girdiler’ polemiği hakkında konuşan Başkan Ellibeş, “Şimdi bir gündem var biliyorsunuz belediye hesaplarından birinde cami ziyaretleri paylaştılar. Bu fotoğrafın birinde cami ziyareti dedikleri yerde ayakkabıyla gezildiği görüldü. Bizim meclis üyemiz kendi yayınladıkları o gönderden alıntı yapıyor ve çok da doğru bir tespit yapıyor. Geçmiş dönemde de olsa namaz kılınmış bir yer. Burada belediye başkanının yapması gereken, “Özür dileriz. Biz bunu göz ardı ettik” demesi gerekirdi. Gidiyor diyor ki orada kalıyor. Yahu daha da kötü. Sen evinde ayakkabıyla mı geziyorsun? Bir de tüm bunlar olduktan sonra ertesi gün inatla bir daha aynı yere gidiyor. İnatla bir daha ayakkabıyla giriyor meydan okur gibi. Toplumda bir nifak tohumu ekerek çatışmanın oluşması için elinden geleni yapıyorlar. Biz bunlara inat daha çok kenetleneceğiz.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile AK Partili meclis üyesi Şener İnce arasında geçen ‘Camiye ayakkabıyla girdiler’ polemiğine ortak oldu.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz günlerde kent kamuoyunda gündem olan ve uzun süre tartışılan cami polemiğine sonunda dahil oldu. ‘Camiye ayakkabıyla girdiler’ polemiği hakkında konuşan Başkan Ellibeş, “Şimdi bir gündem var biliyorsunuz belediye hesaplarından birinde cami ziyaretleri paylaştılar. Bu fotoğrafın birinde cami ziyareti dedikleri yerde ayakkabıyla gezildiği görüldü. Bizim meclis üyemiz kendi yayınladıkları o gönderden alıntı yapıyor ve çok da doğru bir tespit yapıyor. Geçmiş dönemde de olsa namaz kılınmış bir yer. Burada belediye başkanının yapması gereken, “Özür dileriz. Biz bunu göz ardı ettik” demesi gerekirdi. Gidiyor diyor ki orada kalıyor. Yahu daha da kötü. Sen evinde ayakkabıyla mı geziyorsun? Bir de tüm bunlar olduktan sonra ertesi gün inatla bir daha aynı yere gidiyor. İnatla bir daha ayakkabıyla giriyor meydan okur gibi. Toplumda bir nifak tohumu ekerek çatışmanın oluşması için elinden geleni yapıyorlar. Biz bunlara inat daha çok kenetleneceğiz.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.