Ellibeş: “Nöbet değişimleri yaşanabilir”

Siyaset 15.11.2019 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ellibeş: “Nöbet değişimleri yaşanabilir”

AK Parti’de ilçe istişare toplantıları devam ediyor. İstişare toplantısında konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş: “Kongre sürecindeyiz nöbet değişimleri yaşanabilir” dedi AK Parti’de ilçe istişare toplantıları devam ediyor. İstişare toplantısında konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Beni birçoğunuz belediyeci olarak tanıdı. 41 yıllık belediyecilik hayatımın 15 yılını başkan olarak geçirdim. 31 Mart’ta başım dik olarak görevimi bıraktım. Artık torun sevmek isterken bir mayıs gününde Cumhurbaşkanımız tarafından il başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi. Kongre sürecindeyiz, nöbet değişimleri yaşanabilir. Bizler çok net biliyoruz ki makamlar hizmet etme aracıdır. Bu partiyi kuran ve bugünlere taşıyan millettir. Bugünden sonra da geleceğe yine milletimizle yürüyeceğiz. Bizim henüz nöbetimiz bitmedi. Sefer görev emri belli bir yaştan sonra düşer. Fakat AK Parti’de düşmez. Sağlığımız elverdiği müddetçe bu partide sefer görev emri devam eder. Okçular tepesini terk etmeyeceğiz. Bize ihtiyaç duyulduğunda nöbet değişiminde gerekeni yapıp sorumluluk üstleneceğiz.” dedi.  

AK Parti’de ilçe istişare toplantıları devam ediyor. İstişare toplantısında konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş: “Kongre sürecindeyiz nöbet değişimleri yaşanabilir” dedi

AK Parti’de ilçe istişare toplantıları devam ediyor. İstişare toplantısında konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Beni birçoğunuz belediyeci olarak tanıdı. 41 yıllık belediyecilik hayatımın 15 yılını başkan olarak geçirdim. 31 Mart’ta başım dik olarak görevimi bıraktım. Artık torun sevmek isterken bir mayıs gününde Cumhurbaşkanımız tarafından il başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi. Kongre sürecindeyiz, nöbet değişimleri yaşanabilir. Bizler çok net biliyoruz ki makamlar hizmet etme aracıdır. Bu partiyi kuran ve bugünlere taşıyan millettir. Bugünden sonra da geleceğe yine milletimizle yürüyeceğiz. Bizim henüz nöbetimiz bitmedi. Sefer görev emri belli bir yaştan sonra düşer. Fakat AK Parti’de düşmez. Sağlığımız elverdiği müddetçe bu partide sefer görev emri devam eder. Okçular tepesini terk etmeyeceğiz. Bize ihtiyaç duyulduğunda nöbet değişiminde gerekeni yapıp sorumluluk üstleneceğiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.