Ellibeş’ten yeni başkanlara tebrik

Siyaset 22.09.2020 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ellibeş’ten yeni başkanlara tebrik

AK Parti Kocaeli haftalık olağan il yürütme ve yönetim kurulu toplantısına katılan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep kaya ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı İl Başkanı Mehmet Ellibeş tebrik etti. Yeni başkanlarına görevlerinde başarılar dileyen Başkan Ellibeş, devralının bayrağın daha yukarı taşınacağından kuşkusunun olmadığını dile getirdi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında haftalık olağan il yürütme ve yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya; bu hafta görevi devreden ilçe başkanları, yeni ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı. İlçe kongrelerini bu hafta gerçekleştiren AK Parti Gebze ve Dilovası İlçe Başkanlarını tebrik eden İl Başkanı Mehmet Ellibeş, iki yeni başkana görevinde başarılar diledi. Toplantının ardından açıklamada bulunan Başkan Ellibeş şunları dile getirdi; “Haftalık Olağan İl Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik. ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEKLER Dilovası İlçe Başkanımız İlhan Yıldırım ve Gebze İlçe Başkanımız Recep Kaya’ya yeni görevlerinde başarı diledik. Bu kutlu davada bayrakları daha ileri taşımak için görevlerini devreden dava arkadaşlarımıza bu zamana kadar olan çalışmalarına teşekkür ediyoruz. AK Parti’de koltuk sevdası yoktur, görev aşkı vardır. Görevlerimizi devredince de aynı performansla davamız için çalışmaya devam ederiz. Görevlerini devreden başkanlarımız da AK Parti sevdası adına çalışmalarına devam edeceğine canı-ı gönülden inanıyorum.”  

AK Parti Kocaeli haftalık olağan il yürütme ve yönetim kurulu toplantısına katılan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep kaya ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı İl Başkanı Mehmet Ellibeş tebrik etti. Yeni başkanlarına görevlerinde başarılar dileyen Başkan Ellibeş, devralının bayrağın daha yukarı taşınacağından kuşkusunun olmadığını dile getirdi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında haftalık olağan il yürütme ve yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya; bu hafta görevi devreden ilçe başkanları, yeni ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı. İlçe kongrelerini bu hafta gerçekleştiren AK Parti Gebze ve Dilovası İlçe Başkanlarını tebrik eden İl Başkanı Mehmet Ellibeş, iki yeni başkana görevinde başarılar diledi. Toplantının ardından açıklamada bulunan Başkan Ellibeş şunları dile getirdi; “Haftalık Olağan İl Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik.

ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEKLER

Dilovası İlçe Başkanımız İlhan Yıldırım ve Gebze İlçe Başkanımız Recep Kaya’ya yeni görevlerinde başarı diledik. Bu kutlu davada bayrakları daha ileri taşımak için görevlerini devreden dava arkadaşlarımıza bu zamana kadar olan çalışmalarına teşekkür ediyoruz. AK Parti’de koltuk sevdası yoktur, görev aşkı vardır. Görevlerimizi devredince de aynı performansla davamız için çalışmaya devam ederiz. Görevlerini devreden başkanlarımız da AK Parti sevdası adına çalışmalarına devam edeceğine canı-ı gönülden inanıyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.