19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Emek Mahallesi Semt Konağında Sona Gelindi

17.03.2016 - 14:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Emek Mahallesi Semt Konağında Sona Gelindi

Çayırova Belediyesi’nin Her Mahalleye Bir Semt Konağı Projesi kapsamında devam eden 2 yeni semt konağından biri olan Emek Mahallesi Semt Konağının inşaatında sona gelindi. Tamamlandığında Çayırova’nın en büyük Semt Konağı özelliğine sahip olacak olan Emek Mahallesi Semt Konağı 3 katlı olarak hizmet verecek.

2.000 Metrekare Kapalı Alana Sahip Tesis 1.5 Milyon’a Maloldu Yaklaşık 1,5 Milyon Liralık bir maliyetle yapımı tamamlanan Semt Konağının proje alanı 1.700 metrekare. Bu yaz hizmete açılacak Semt Konağı, Anne-Çocuk Kulübü, Bilgievi, Aile Sağlığı Merkezi, ödeme noktası ve muhtarlık bürosunu içinde barındıracak. Çayırova’nın en büyük Semt Konağı olma özelliğini taşıyan Emek Mahallesi Semt Konağı, eğitim, kültür ve sağlık alanında önemli bir eksiği giderecek. Hizmete girdiğinde anaokulu çağından, üniversite çağına kadar binlerce öğrencinin yanı sıra, anneleri ve velileri de faydalanacak. Her Mahalleye Bir Semt Konağı Sosyal Belediyecilik alanında her geçen gün bir adım daha atan Çayırova Belediyesi, yeni Semt Konakları için proje çalışmalarını sürdürüyor. Akse ve Emek Mahallelerindeki Semt Konaklarının tamamlanmasıyla birlikte tesislerin sayısı 5’e çıkacak. Her mahalleye yapımı hedeflenen Semt Konakları’nın bir diğeri ise Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilecek. Hilmi Üsteler Parkı içerisinde yapımına başlanılacak olan Kültür Merkezi bünyesinde hizmete sunulacak Semt Konağı, diğer tesisler gibi Çayırova’lıların kullanımına sunulacak. Yapılacak olan Kültür Merkezinde Semt Konağı’nın dışında konferans salonu ve düğün salonu da yer alacak.
Çayırova Belediyesi’nin Her Mahalleye Bir Semt Konağı Projesi kapsamında devam eden 2 yeni semt konağından biri olan Emek Mahallesi Semt Konağının inşaatında sona gelindi. Tamamlandığında Çayırova’nın en büyük Semt Konağı özelliğine sahip olacak olan Emek Mahallesi Semt Konağı 3 katlı olarak hizmet verecek.

2.000 Metrekare Kapalı Alana Sahip Tesis 1.5 Milyon’a Maloldu

Yaklaşık 1,5 Milyon Liralık bir maliyetle yapımı tamamlanan Semt Konağının proje alanı 1.700 metrekare. Bu yaz hizmete açılacak Semt Konağı, Anne-Çocuk Kulübü, Bilgievi, Aile Sağlığı Merkezi, ödeme noktası ve muhtarlık bürosunu içinde barındıracak. Çayırova’nın en büyük Semt Konağı olma özelliğini taşıyan Emek Mahallesi Semt Konağı, eğitim, kültür ve sağlık alanında önemli bir eksiği giderecek. Hizmete girdiğinde anaokulu çağından, üniversite çağına kadar binlerce öğrencinin yanı sıra, anneleri ve velileri de faydalanacak.

Her Mahalleye Bir Semt Konağı

Sosyal Belediyecilik alanında her geçen gün bir adım daha atan Çayırova Belediyesi, yeni Semt Konakları için proje çalışmalarını sürdürüyor. Akse ve Emek Mahallelerindeki Semt Konaklarının tamamlanmasıyla birlikte tesislerin sayısı 5’e çıkacak. Her mahalleye yapımı hedeflenen Semt Konakları’nın bir diğeri ise Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilecek. Hilmi Üsteler Parkı içerisinde yapımına başlanılacak olan Kültür Merkezi bünyesinde hizmete sunulacak Semt Konağı, diğer tesisler gibi Çayırova’lıların kullanımına sunulacak. Yapılacak olan Kültür Merkezinde Semt Konağı’nın dışında konferans salonu ve düğün salonu da yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.