19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Emek'te Bayrak Coşkusu

Çayırova 29.03.2019 - 06:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Emek'te Bayrak Coşkusu

Çayırova'da her kitle ve kesimin büyük sevgi ve sıcaklığı ile karşılaşan Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, Emek Mahallesi'nde de büyük bir coşku ile karşılaştı.

31 Mart Yerel Seçimler öncesi saha çalışamalrına Emek Mahallesi'nde devam eden Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak için mahalle sakinlerinin karşılama coşkusu görülmeye değerdi. Son kahvaltı programını ilçede faaliyet gösteren berber ve kuaförlerle gerçekleştireb Bayrak gün boyu ziyaret programlarını tamamlayarak akşam saatlerinde Emek Mahallesi halkı ile kucaklaştı. Görülmeye değer bir coşku içinde karşılama yapan Emek MAhallesi sakinleri İlhami Bayrak'ı bağrına bastı. Bayrak Emek Mahallesi Sakinleri ile yaptığı buluşma programına ilişkin,"Bu Kalabalıkların Bir Anlamı Var! İlçe Yönetimimiz ve Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte Emek Mahallesi sakinlerine misafir olduk bu akşam. Projelerimizi paylaştığımız Emek Mahallesi sakinlerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğu paha biçilmezdi. Bir kez daha tüm mahalle sakinlerimize coşkuları, ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ediyorum."dedi.                
Çayırova'da her kitle ve kesimin büyük sevgi ve sıcaklığı ile karşılaşan Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, Emek Mahallesi'nde de büyük bir coşku ile karşılaştı.

31 Mart Yerel Seçimler öncesi saha çalışamalrına Emek Mahallesi'nde devam eden Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak için mahalle sakinlerinin karşılama coşkusu görülmeye değerdi. Son kahvaltı programını ilçede faaliyet gösteren berber ve kuaförlerle gerçekleştireb Bayrak gün boyu ziyaret programlarını tamamlayarak akşam saatlerinde Emek Mahallesi halkı ile kucaklaştı. Görülmeye değer bir coşku içinde karşılama yapan Emek MAhallesi sakinleri İlhami Bayrak'ı bağrına bastı. Bayrak Emek Mahallesi Sakinleri ile yaptığı buluşma programına ilişkin,"Bu Kalabalıkların Bir Anlamı Var!
İlçe Yönetimimiz ve Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte Emek Mahallesi sakinlerine misafir olduk bu akşam. Projelerimizi paylaştığımız Emek Mahallesi sakinlerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğu paha biçilmezdi. Bir kez daha tüm mahalle sakinlerimize coşkuları, ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ediyorum."dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.