Emek ve İnönü çaresizliğe hapsedildi!

Siyaset 28.07.2020 - 14:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Emek ve İnönü çaresizliğe hapsedildi!

Emek ve İnönü kentsel dönüşüm derneğini ziyaretinde konuşan Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı STK birim Başkanı Erdal Durdağ, “Emek ve İnönü mahallesi kentsel dönüşüm kapsamında çaresizliğe hapsedilmiştir” dedi. Çayırova Saadet Partisi çalışmalarını gündemdeki kısır siyasi tartışmalar ve kamuoyunu meşgul eden konuların içine hapsetmeden ilçemiz ve vatandaşımız için yoğun şekilde çalışmalarına devam ediyor. Saadet Partisi Sivil Toplum Kuruluşları birimi tarafından kısa süre önce başlatılan ‘STK ziyaretleri’  yoğun şekilde devam ediyor. Saadet Partisi Çayırova STK birim Başkanı Erdal Durdağ ve teşkilat Başkanı Fatih Karabulut tarafından yürütülen çalışmada bölgemizde hizmet veren il dernekleri ve çeşitli STK kuruluşları ziyaret edilerek beklentileri ve vatandaşlarımızın ve ilçemizin faydasına olan hizmetler noktasında fikir alışverişinde bulunuluyor. SİNOP DERNEĞİNE ZİYARET Konu ile alakalı partiden yapılan yazılı açıklamada Durdağ şunları ifade etti; “Kısa süre önce bölgemiz ve insanımız için STK birimi olarak başlattığımız bu çalışmada amacımız, kendilerine bağlı binlerce vatandaşımız bulunan il derneklerimiz ve STK kuruluşları ile ortak çalışmalar yürütmek ve onların beklenti ve sıkıntılarını dile getirmektir. Geçtiğimiz günlerde Sinoplular Çayırova Dernek Başkanı Muammer Aydın ve derneğimizi ziyaret ettik. En yoğun nüfusa sahip bu il derneğimizin çalışmaları hakkında bilgiler aldık ve faydalı ortak çalışmaları nasıl yaparız bunları konuştuk.” dedi. BİTMEYEN ÇİLE ‘EMEK-İNÖNÜ’ Açıklamalarını sürdüren Durdağ, ‘Yine aynı çalışma kapsamında Emek ve İnönü kentsel dönüşüm derneğini ziyaret ettik. Bu bölgemiz maalesef rant ve sahipsizlik arasındaki çaresizliğe hapsedilmiş. Dernek başkanı Murat Koca ve yöneticileriyle yaptığımız görüşmelerde ortak düşünce toplu konut olabilir ama mağdur olunmamak şartıyla diye belirtiliyor. 610 Adet tapulu yer bulunan bölgede Hali hazırda bölgede olan imar yüzde 25 ve ciddi bir sorun teşkil ediyor. Yine dile getirilen iddialarda Belediye tarafından ‘siz buradan çıkın size farklı yer verelim. Bakanlığa gidin anlaşın gelin’ gibi baştan savma yaklaşımlar sergilenmiş. Bu sorun bölgemiz ve insanımız için bir çile hali almıştır. Umarız bir an önce çözüme kavuşturulur. Bunun için bizlerde Saadet Partisi olarak en başından olduğu gibi konunun yine takipçisi olacağız’ ifadeleri kullanıldı.  

Emek ve İnönü kentsel dönüşüm derneğini ziyaretinde konuşan Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı STK birim Başkanı Erdal Durdağ, “Emek ve İnönü mahallesi kentsel dönüşüm kapsamında çaresizliğe hapsedilmiştir” dedi.

Çayırova Saadet Partisi çalışmalarını gündemdeki kısır siyasi tartışmalar ve kamuoyunu meşgul eden konuların içine hapsetmeden ilçemiz ve vatandaşımız için yoğun şekilde çalışmalarına devam ediyor. Saadet Partisi Sivil Toplum Kuruluşları birimi tarafından kısa süre önce başlatılan ‘STK ziyaretleri’  yoğun şekilde devam ediyor. Saadet Partisi Çayırova STK birim Başkanı Erdal Durdağ ve teşkilat Başkanı Fatih Karabulut tarafından yürütülen çalışmada bölgemizde hizmet veren il dernekleri ve çeşitli STK kuruluşları ziyaret edilerek beklentileri ve vatandaşlarımızın ve ilçemizin faydasına olan hizmetler noktasında fikir alışverişinde bulunuluyor.

SİNOP DERNEĞİNE ZİYARET

Konu ile alakalı partiden yapılan yazılı açıklamada Durdağ şunları ifade etti; “Kısa süre önce bölgemiz ve insanımız için STK birimi olarak başlattığımız bu çalışmada amacımız, kendilerine bağlı binlerce vatandaşımız bulunan il derneklerimiz ve STK kuruluşları ile ortak çalışmalar yürütmek ve onların beklenti ve sıkıntılarını dile getirmektir. Geçtiğimiz günlerde Sinoplular Çayırova Dernek Başkanı Muammer Aydın ve derneğimizi ziyaret ettik. En yoğun nüfusa sahip bu il derneğimizin çalışmaları hakkında bilgiler aldık ve faydalı ortak çalışmaları nasıl yaparız bunları konuştuk.” dedi.

BİTMEYEN ÇİLE ‘EMEK-İNÖNÜ’

Açıklamalarını sürdüren Durdağ, ‘Yine aynı çalışma kapsamında Emek ve İnönü kentsel dönüşüm derneğini ziyaret ettik. Bu bölgemiz maalesef rant ve sahipsizlik arasındaki çaresizliğe hapsedilmiş. Dernek başkanı Murat Koca ve yöneticileriyle yaptığımız görüşmelerde ortak düşünce toplu konut olabilir ama mağdur olunmamak şartıyla diye belirtiliyor. 610 Adet tapulu yer bulunan bölgede Hali hazırda bölgede olan imar yüzde 25 ve ciddi bir sorun teşkil ediyor. Yine dile getirilen iddialarda Belediye tarafından ‘siz buradan çıkın size farklı yer verelim. Bakanlığa gidin anlaşın gelin’ gibi baştan savma yaklaşımlar sergilenmiş. Bu sorun bölgemiz ve insanımız için bir çile hali almıştır. Umarız bir an önce çözüme kavuşturulur. Bunun için bizlerde Saadet Partisi olarak en başından olduğu gibi konunun yine takipçisi olacağız’ ifadeleri kullanıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.