EMEKLİLER ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

Kocaeli 29.07.2018 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

EMEKLİLER ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

Türkiye Emekliler Derneği Kocaeli Şube Başkanları Ankara’da 4 ay da bir toplanan Başkanlar Kuruluna katıldı. Emeklilerin güncel sorunlarının tartışıldığı Başkanlar kurulunda bir de sonuç bildirgesi hazırlanarak kamuoyuna sunuldu.

Gebze, Gölcük, İzmit, Körfez şube başkanları ayrıca Kocaeli milletvekili İlyas Şeker’i ziyaret ederek üyelerin beklentisi olan TOKİ konutlarıyla ilgili görüşerek beklentilerini dile getirdiler. EMEKLİLERİN BEKLENTİLERİ Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şube başkanı Ali Tunç, Başkanlar kurulunda görüşülen ve kamuoyuna sunulan sonuç bildirgesiyle ilgili olarak şunları dile getirdi: “Başkanlar kurulumuz, Dini bayramlarda verilen Bin lira ikramiye için teşekkür etmektedir. Bununla birlikte, emekli aylıklarındaki eşitsizliğin giderilmesini ve emekli aylıklarının insanca yaşamaya yetecek bir seviyeye yükseltilmesini beklemektedir. Ayrıca çözüm bekleyen taleplerimiz emekli aylıklarının hesaplanmasında 2000 yılı öncesindeki sisteme dönülmeli ve kendi içinde adaleti sağlayan yeni bir emekli aylığı sistemi getirilmelidir. Emeklilerimizin vergi mağduriyetinin giderilmesi, ek ödemelerinin artırılması, refah payı verilmesi, sağlık uygulamalarında yüzde 200’e varan ilave ücret uygulamasından muaf tutulmasını beklemektedir.      
Türkiye Emekliler Derneği Kocaeli Şube Başkanları Ankara’da 4 ay da bir toplanan Başkanlar Kuruluna katıldı. Emeklilerin güncel sorunlarının tartışıldığı Başkanlar kurulunda bir de sonuç bildirgesi hazırlanarak kamuoyuna sunuldu.

Gebze, Gölcük, İzmit, Körfez şube başkanları ayrıca Kocaeli milletvekili İlyas Şeker’i ziyaret ederek üyelerin beklentisi olan TOKİ konutlarıyla ilgili görüşerek beklentilerini dile getirdiler.

EMEKLİLERİN BEKLENTİLERİ

Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şube başkanı Ali Tunç, Başkanlar kurulunda görüşülen ve kamuoyuna sunulan sonuç bildirgesiyle ilgili olarak şunları dile getirdi: “Başkanlar kurulumuz, Dini bayramlarda verilen Bin lira ikramiye için teşekkür etmektedir. Bununla birlikte, emekli aylıklarındaki eşitsizliğin giderilmesini ve emekli aylıklarının insanca yaşamaya yetecek bir seviyeye yükseltilmesini beklemektedir. Ayrıca çözüm bekleyen taleplerimiz emekli aylıklarının hesaplanmasında 2000 yılı öncesindeki sisteme dönülmeli ve kendi içinde adaleti sağlayan yeni bir emekli aylığı sistemi getirilmelidir. Emeklilerimizin vergi mağduriyetinin giderilmesi, ek ödemelerinin artırılması, refah payı verilmesi, sağlık uygulamalarında yüzde 200’e varan ilave ücret uygulamasından muaf tutulmasını beklemektedir.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.