Emekliler Derneği Dilovası’nda

Dilovası 12.10.2017 - 11:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Emekliler Derneği Dilovası’nda

Türkiye Emekliler Derneği Gebze şube Başkanı Ali Tunç ve dernek yönetim kurulu üyeleri, çalışmalara devam ediyor. Başkan Ali Ali Tunç ve beraberindekiler, Dilovası’nda muhtarlarla bir araya gelerek derneğin çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Türkiye Emekliler Derneği'nin 1970 yılından beri emekli, dul ve yetimlerin hizmetinde olduğunu ifade eden Başkan Tunç, Türkiye Emekliler Derneği yurt çapında 107 şubesinde yönetim kurulları ve personelleriyle emekli, dul ve yetimlere hizmet vermekte ve emeklilerin sesi olma yolunda gayret gösterdiğini ifade ederek; ‘’Derneğimiz, üyelerinin her türlü haklarını korumak, geliştirmek ve üyelerimizin arasında her türlü yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak için üyelerimiz ile dul ve yetimlerinin sosyal, kültürel ve ekonomik yönlerden kalkınmasını sağlamak için her türlü hak ve menfaatlerinin korunmasına çaba harcamak gibi bir çok alanda çalışmalar yapmaktadır.’’ Dedi. Başkan Ali Tunç dernek yönetimi olarak, bu tür ziyaretlerin bundan sonrada devam edeceğinin altını çizdi.  

Türkiye Emekliler Derneği Gebze şube Başkanı Ali Tunç ve dernek yönetim kurulu üyeleri, çalışmalara devam ediyor. Başkan Ali Ali Tunç ve beraberindekiler, Dilovası’nda muhtarlarla bir araya gelerek derneğin çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Türkiye Emekliler Derneği'nin 1970 yılından beri emekli, dul ve yetimlerin hizmetinde olduğunu ifade eden Başkan Tunç, Türkiye Emekliler Derneği yurt çapında 107 şubesinde yönetim kurulları ve personelleriyle emekli, dul ve yetimlere hizmet vermekte ve emeklilerin sesi olma yolunda gayret gösterdiğini ifade ederek; ‘’Derneğimiz, üyelerinin her türlü haklarını korumak, geliştirmek ve üyelerimizin arasında her türlü yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak için üyelerimiz ile dul ve yetimlerinin sosyal, kültürel ve ekonomik yönlerden kalkınmasını sağlamak için her türlü hak ve menfaatlerinin korunmasına çaba harcamak gibi bir çok alanda çalışmalar yapmaktadır.’’ Dedi.

Başkan Ali Tunç dernek yönetimi olarak, bu tür ziyaretlerin bundan sonrada devam edeceğinin altını çizdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.