Emeklilerden Medyaevi’ne ziyaret

Darıca 30.03.2016 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Emeklilerden Medyaevi’ne ziyaret

Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Darıca Medyaevi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Ali Tunç, Mali Sekreter Ramazan Kibar ve Teşkilatlandırma Sekreteri Fatma Pehlivan’ı, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun ve Gazeteci İsa Turhan ağırladı. Samimi bir ortamda geçen görüşmede, gündemle ilgili çeşitli konularda sohbet edildi. Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç, Gebze şubesi olarak yaptıkları çalışmalar ve projelerle ilgili bilgiler verdi. Medyaevini çok beğendiklerini söyleyen Ali Tunç, gazeteciler için güzel bir proje olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Darıca Medyaevi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Ali Tunç, Mali Sekreter Ramazan Kibar ve Teşkilatlandırma Sekreteri Fatma Pehlivan’ı, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun ve Gazeteci İsa Turhan ağırladı.

Samimi bir ortamda geçen görüşmede, gündemle ilgili çeşitli konularda sohbet edildi. Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç, Gebze şubesi olarak yaptıkları çalışmalar ve projelerle ilgili bilgiler verdi.

Medyaevini çok beğendiklerini söyleyen Ali Tunç, gazeteciler için güzel bir proje olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.