Emekliye 2 bin 600 TL!

Ekonomi 02.03.2019 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Emekliye 2 bin 600 TL!

Bu yıl emekliler bayram ikramiyesiyle 2 bin lira ek gelir elde ederken, yeni emekliler buna ilaveten 600 liraya varan promosyondan da yararlanacak. 2020’de de tüm emeklilere 2 bin 600 lira fırsatı olacak..

Yılda 2 kez zam alan emekliler, bayram ikramiyesi ve promosyonla da ek gelire kavuşuyor. Yılda 2 kez biner lira bayram ikramiyesi ve 3 yılda bir banka promosyonu imkanı, emeklilerin yüzünü güldürüyor. Bu yıl Ramazan Bayramı ikramiyesinin Mayıs sonunda, Kurban Bayramı ikramiyesinin Ağustos başında ödenmesi beklenirken; bankaların kampanyalarıyla 600 liraya varan promosyon imkanı sunuluyor. İkramiye ve promosyondan sadece mevcut emekliler değil, yeni emekliler de yararlanabiliyor. İlk ikramiyeden sonra ancak Kurban Bayramı ikramiyesi ödenmeden önce emekli olanlar da bu yıl bin 600 lira ek gelire kavuşacak. Daha önce promosyon almamış olan mevcut emekliler ise, bankalarına başvurup '3 yıl maaşımı sizden alacağım' taahhüdü verirse, 2 bin liralık ikramiyeye ek olarak 600 liraya varan promosyonu cebine koyabilecek. Önümüzdeki yıl tüm emeklilere 2 bin 600 lira gelir imkanı olacak. Çünkü promosyon başladığında bankadan ödeme alanların 3 yıllık süresi 2020'de bitiyor..
Bu yıl emekliler bayram ikramiyesiyle 2 bin lira ek gelir elde ederken, yeni emekliler buna ilaveten 600 liraya varan promosyondan da yararlanacak. 2020’de de tüm emeklilere 2 bin 600 lira fırsatı olacak..

Yılda 2 kez zam alan ler, si ve la da e kavuşuyor. Yılda 2 kez biner lira bayram ikramiyesi ve 3 yılda bir banka promosyonu imkanı, emeklilerin yüzünü güldürüyor. Bu yıl Ramazan Bayramı ikramiyesinin Mayıs sonunda,  ikramiyesinin Ağustos başında ödenmesi beklenirken; ların kampanyalarıyla 600 liraya varan promosyon imkanı sunuluyor.  promosyondan sadece mevcut emekliler değil, yeni emekliler de yararlanabiliyor. İlk ikramiyeden sonra ancak Kurban Bayramı ikramiyesi ödenmeden önce emekli olanlar da bu yıl bin 600 lira ek gelire kavuşacak. Daha önce promosyon almamış olan mevcut emekliler ise, bankalarına başvurup '3 yıl maaşımı sizden alacağım' taahhüdü verirse, 2 bin liralık ikramiyeye ek olarak ya varan promosyonu cebine koyabilecek. Önümüzdeki yıl tüm emeklilere 2 bin 600 lira gelir imkanı olacak. Çünkü promosyon başladığında bankadan ödeme alanların 3 yıllık süresi 2020'de bitiyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.