19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

EMEP, 1 Mayıs’ı Gebze’de kutlayacak!

Gebze 29.04.2019 - 17:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

EMEP, 1 Mayıs’ı Gebze’de kutlayacak!

1 Mayıs’da Gebze’de ki sendikaların bir kısmı Bakırköy’de bir kısmı ise İzmit’de Meydanlarda olacak. Bu edenle devreye giren Emeğin Partisi Gebze Kent Meydanı’nda kutlama programı organize etti. EMEP İlçe Başkanları, tüm emekçileri Gebze’de ki kutlamalara davet etti.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Gebze’de kutlanacak. İşçi bayramı olarak bilinen 1 Mayıs, Gebze’de Emeğin Partisi tarafından düzenlenecek programla kutlanacak. Bazı sendikaların 1 Mayıs’ı Bakırköy’de, bazılarının da İzmit’te kutlama kararı olması sonrası, EMEP Gebze ve Darıca İlçe Başkanları devreye girerek Kent Meydanı’nda 1 Mayıs için hazırlıklar başlattı. 1 Mayıs davetleri kapsamında Darıca İlçe Başkanı Orhan Kaya, Gebze İlçe Başkanı Hasan Atik ve Kocaeli yöneticisi Muhammet Uludağ, gazetemizi ziyaret ederek 1 Mayıs hazırlıklarıyla ilgili bilgi verdi. TRAFO MEYDANI’NDAN KENT MEYDANI’NA YÜRÜNECEK Darıca İlçe Başkanı Orhan Kaya, 1 Mayıs’da Gebze’de ki işçilerin yanında olmak adına siyasi parti olarak sorumluluk aldıklarını ifade ederek, CHP ve Eğitim Sen’in de destek vereceğini açıkladı. 1 Mayıs günü saat 16.00’da Trafo Meydanı’nda toplanacaklarını ve yürüyerek Kent Meydanı’na gideceklerini ifade eden Kaya, burada ki programın ise saat 17.00’de başlayacağını vurguladı. EMEP Genel Başkanı Selma Gürkan’ın da 1 Mayıs’da Gebze’de olacağını dile getiren kaya, Gebze bölgesinin emek ve sanayi kenti olduğunun altınızı çizerek tüm işçi kesimi ve emekçileri Gebze’de ki 1 Mayıs kutlamalarına davet etti. İŞÇİLERİN SORUNLARI KONUŞULACAK 1 Mayıs’da gündemlerinin yoğun olduğunun altını çizen Orhan Kaya, “İşçilerimiz bir çok sorunla boğuşuyor. Şu an gündemde kıdem tazminatlarının fona aktarılması konusu var. Bununla birlikte işçinin hakkının gasp edildiği ve maaşından kesinti yapıldığı Zorunlu BES var. Bununla birlikte yaşanan ekonomik krizin etkileri halen daha sürmek de. Hükümet bu krizin faturasını işçi ve emekçiye ödetmek istiyor. Ancak biz bu krizin bedelini işçinin ödemesine karşıyız. Krizin faturası kesilecekse eğer sermaye kesimine kesilmelidir. İşçilerimizin tüm bu sorunlarını dile getirmek için kent Meydanı’nda olacağız. Tüm emekçilerimizi 1 Mayıs kutlamalarına bekliyoruz.”dedi.
1 Mayıs’da Gebze’de ki sendikaların bir kısmı Bakırköy’de bir kısmı ise İzmit’de Meydanlarda olacak. Bu edenle devreye giren Emeğin Partisi Gebze Kent Meydanı’nda kutlama programı organize etti. EMEP İlçe Başkanları, tüm emekçileri Gebze’de ki kutlamalara davet etti.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Gebze’de kutlanacak. İşçi bayramı olarak bilinen 1 Mayıs, Gebze’de Emeğin Partisi tarafından düzenlenecek programla kutlanacak. Bazı sendikaların 1 Mayıs’ı Bakırköy’de, bazılarının da İzmit’te kutlama kararı olması sonrası, EMEP Gebze ve Darıca İlçe Başkanları devreye girerek Kent Meydanı’nda 1 Mayıs için hazırlıklar başlattı. 1 Mayıs davetleri kapsamında Darıca İlçe Başkanı Orhan Kaya, Gebze İlçe Başkanı Hasan Atik ve Kocaeli yöneticisi Muhammet Uludağ, gazetemizi ziyaret ederek 1 Mayıs hazırlıklarıyla ilgili bilgi verdi.

TRAFO MEYDANI’NDAN KENT MEYDANI’NA YÜRÜNECEK

Darıca İlçe Başkanı Orhan Kaya, 1 Mayıs’da Gebze’de ki işçilerin yanında olmak adına siyasi parti olarak sorumluluk aldıklarını ifade ederek, CHP ve Eğitim Sen’in de destek vereceğini açıkladı. 1 Mayıs günü saat 16.00’da Trafo Meydanı’nda toplanacaklarını ve yürüyerek Kent Meydanı’na gideceklerini ifade eden Kaya, burada ki programın ise saat 17.00’de başlayacağını vurguladı. EMEP Genel Başkanı Selma Gürkan’ın da 1 Mayıs’da Gebze’de olacağını dile getiren kaya, Gebze bölgesinin emek ve sanayi kenti olduğunun altınızı çizerek tüm işçi kesimi ve emekçileri Gebze’de ki 1 Mayıs kutlamalarına davet etti.

İŞÇİLERİN SORUNLARI KONUŞULACAK

1 Mayıs’da gündemlerinin yoğun olduğunun altını çizen Orhan Kaya, “İşçilerimiz bir çok sorunla boğuşuyor. Şu an gündemde kıdem tazminatlarının fona aktarılması konusu var. Bununla birlikte işçinin hakkının gasp edildiği ve maaşından kesinti yapıldığı Zorunlu BES var. Bununla birlikte yaşanan ekonomik krizin etkileri halen daha sürmek de. Hükümet bu krizin faturasını işçi ve emekçiye ödetmek istiyor. Ancak biz bu krizin bedelini işçinin ödemesine karşıyız. Krizin faturası kesilecekse eğer sermaye kesimine kesilmelidir. İşçilerimizin tüm bu sorunlarını dile getirmek için kent Meydanı’nda olacağız. Tüm emekçilerimizi 1 Mayıs kutlamalarına bekliyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.