EMEP, yeni yılı Trelleborg işçileriyle karşılayacak!

Gebze 31.12.2019 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

EMEP, yeni yılı Trelleborg işçileriyle karşılayacak!

Emek Partisi Gebze İlçe Örgütü, patronun düşük zam dayatmasına karşı greve çıkan ve mücadelelerini kararlılıkla sürdüren Trelleborg işçileriyle birlikte yeni yıla girecek. Gebze'de bulunan Trelleborg fabrikası işçileri, toplu sözleşmede patronun düşük zam dayatması sonucu haklarını almak için başlattıkları grevin 21'inci gününde. Mücadelelerini kararlılıkla sürdüren ve 2020 yılına da direnişle girecek olan Trelleborg işçilerini yeni yıla girerken Emek Partisi Gebze İlçe Örgütü de yalnız bırakmayacak. 'YENİ YILA OMUZ OMUZA GİRİYORUZ' Emek Partisi Gebze İlçe Örgütü, yeni yılı Trelleborg işçileri ile birlikte karşılayacak. “Trelleborg işçilerini grevlerinin 22. gününde de yalnız bırakmıyoruz” diyen Emek Partisi, “Yeni yıla dayanışmayla, omuz omuza giriyoruz. Yeni yılda geri sayımı Trelleborg işçisiyle birlikte yapacağız. Çocuklar için özel kukla hikaye anlatımı, halaylar, sloganlarla 2020 yılına adım atacağız. Giden yılın karanlığından gelen yılın aydınlığını ışıtalım. Gelecek güzel günler hayatı her gün, yeniden ilmik ilmik ören işçi sınıfının ve mücadele eden emekçilerin olacaktır” açıklamasında bulundu. Emek Partisi, yeni yılı grevdeki Trelleborg işçileriyle karşılamak için bugün (31 Aralık Salı) Gebze ilçe binası önünde saat 18.30’da buluşarak 19.00'da grev çadırında olacak. Grev çadırında işçi çocuklarına kukla gösteriminde de bulunulacak. 

Emek Partisi Gebze İlçe Örgütü, patronun düşük zam dayatmasına karşı greve çıkan ve mücadelelerini kararlılıkla sürdüren Trelleborg işçileriyle birlikte yeni yıla girecek. Gebze'de bulunan Trelleborg fabrikası işçileri, toplu sözleşmede patronun düşük zam dayatması sonucu haklarını almak için başlattıkları grevin 21'inci gününde. Mücadelelerini kararlılıkla sürdüren ve 2020 yılına da direnişle girecek olan Trelleborg işçilerini yeni yıla girerken Emek Partisi Gebze İlçe Örgütü de yalnız bırakmayacak.

'YENİ YILA OMUZ OMUZA GİRİYORUZ'
Emek Partisi Gebze İlçe Örgütü, yeni yılı Trelleborg işçileri ile birlikte karşılayacak. “Trelleborg işçilerini grevlerinin 22. gününde de yalnız bırakmıyoruz” diyen Emek Partisi, “Yeni yıla dayanışmayla, omuz omuza giriyoruz. Yeni yılda geri sayımı Trelleborg işçisiyle birlikte yapacağız. Çocuklar için özel kukla hikaye anlatımı, halaylar, sloganlarla 2020 yılına adım atacağız. Giden yılın karanlığından gelen yılın aydınlığını ışıtalım. Gelecek güzel günler hayatı her gün, yeniden ilmik ilmik ören işçi sınıfının ve mücadele eden emekçilerin olacaktır” açıklamasında bulundu. Emek Partisi, yeni yılı grevdeki Trelleborg işçileriyle karşılamak için bugün (31 Aralık Salı) Gebze ilçe binası önünde saat 18.30’da buluşarak 19.00'da grev çadırında olacak. Grev çadırında işçi çocuklarına kukla gösteriminde de bulunulacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.