Emniyet, ayakta yolcu sayısını aşan şoförleri uyardı!

Asayiş 03.10.2020 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Emniyet, ayakta yolcu sayısını aşan şoförleri uyardı!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü korona virüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere yönelik denetim ve kontroller gerçekleştirdi. Denetim ve kontrollerde bin 425 iş yeri denetlenirken 21 bin 762 kişi sorgulandı. Kocaeli Emniyet’i korona virüs salgınının önlenmesi için alınan tedbirlere uymayan iş yeri ve vatandaşlara yönelik denetim ve kontrol gerçekleştirdi. Bin 425 iş yeri ve 21 bin 762 şahısın sorgulandığı denetim ve kontrollerde karantina ihlali yapan 10 kişiye, sosyal mesafe kuralına uymayan 16 kişiye, maske takmadığı için 260 kişiye 1 iş yerine, ayakta yolcu kapasitesini aşan 1 sürücüye cezai işlem uygulandı. Toplam 288 adet idari para cezası uygulanmış olup yapılan idari işlemler haricinde çeşitli suçlardan aranan 59 zanlı yakalandı. Denetim ve kontrollerin büyük bir kararlılıkla devam ettirileceğini belirten Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, salgının bir an önce son bulması için tedbir kurallarına uymayan iş yeri ve şahıslara yönelik yaptırımların devam edeceğini belirtti.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü korona virüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere yönelik denetim ve kontroller gerçekleştirdi. Denetim ve kontrollerde bin 425 iş yeri denetlenirken 21 bin 762 kişi sorgulandı.

Kocaeli Emniyet’i korona virüs salgınının önlenmesi için alınan tedbirlere uymayan iş yeri ve vatandaşlara yönelik denetim ve kontrol gerçekleştirdi. Bin 425 iş yeri ve 21 bin 762 şahısın sorgulandığı denetim ve kontrollerde karantina ihlali yapan 10 kişiye, sosyal mesafe kuralına uymayan 16 kişiye, maske takmadığı için 260 kişiye 1 iş yerine, ayakta yolcu kapasitesini aşan 1 sürücüye cezai işlem uygulandı. Toplam 288 adet idari para cezası uygulanmış olup yapılan idari işlemler haricinde çeşitli suçlardan aranan 59 zanlı yakalandı. Denetim ve kontrollerin büyük bir kararlılıkla devam ettirileceğini belirten Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, salgının bir an önce son bulması için tedbir kurallarına uymayan iş yeri ve şahıslara yönelik yaptırımların devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.